De zomer, wat houden we er toch van. Eindeloos genieten van het buiten leven (als het weer het toelaat) en rond dansen in zwierige jurken. Maar wat zijn de echte must-do’s als het aankomt op de zomer?

Natuurlijk kan dit een eindeloze lijst worden en verschilt het ook van persoon tot persoon wat er gedaan wordt. Factoren als vakantie, familie en liefde spelen natuurlijk ook een grote rol. Toch hebben wij 10 dingen gevonden die iedereen kan, en eigenlijk zou moeten, doen deze zomer. Welke kunnen jullie al afstrepen?

1. Een dagje strand

Of je nou op vakantie gaat of deze zomer lekker in Nederland blijft, een dagje strand mag zeker niet ontbreken voor het ultieme zomer gevoel. Verzamel wat vriendinnen en geniet van eindeloze gesprekken, rosé en gluren naar knappe beach boys.

2. Neem een pedicure!

Een van de belangrijkste dingen zodra het sandalen seizoen weer begint: een goede pedicure nemen. Ga naar een salon of doe het lekker zelf thuis, maar zorg er in ieder geval voor dat je voeten zacht zijn en je nagels een kleurtje hebben!

3. Gebruik genoeg SPF

Hoeveel we ook van zonnen houden – want iedereen voelt zich mooier met een bruine gloed en wat sproetjes – is het zo belangrijk voldoende SPF te gebruiken, ook buiten de strand/zwembad bezoekjes om!

4. Eet iets nieuws

Nieuwe dingen proberen kan zo leuk zijn. Ga opzoek naar nieuwe restaurantjes en/of recepten om uit te proberen. Wellicht kom je wel je nieuwe lievelingseten tegen!

5. Drink veel Pina Coladas

Moeten we dit nog uitleggen?

6. Dans rond in een witte jurk

Een van de beste manieren om je super vrouwelijk en mooi te voelen is door een witte A-lijn jurk te dragen en rond te lopen alsof je Marilyn Monroe bent. Dus opzoek naar een witte jurk als je die nog niet hebt!

7. Geef of ga naar een poolparty

Misschien ben je een van die gelukkige met een zwembad in de achtertuin, dan moet je zeker een poolparty organiseren voor je lieve vrienden en familie om ze mee te laten genieten. En, mocht je geen zwemband hebben, dan moet je gauw opzoek naar een nieuwe BFF met wel een zwembad om er samen een feestje te organiseren!

8. Ga fietsen langs de boulevard of in de stad

Een van de leukste manieren om nieuwe plekken te ontdekken is door te fietsen. Het maakt hierbij niet uit of je op een strand vakantie, city trip of lekker thuis bent, zorg dat je een twee-wieler hebt en ga nieuwe plekken ontdekken!

9. Make love

Of je een geliefde hebt of een happy single bent maakt niet uit, de zomer is er om liefde te delen. Geniet van elkaar, ga op een date, deel een ijsje en geniet van de zonsondergang aan het water.

10. IJsjes eten

Ijsjes eten
Want er is nog niemand dood gegaan aan te veel ijs eten.