Een beste vriendin is moeilijk te vinden maar als ze er eenmaal is kan je je geen leven meer voorstellen zonder haar. In moeilijke tijden staat ze voor je klaar en jullie hebben samen de grootste lol. Je mag spreken van een lot uit de loterij en jij bent de winnaar! Wij hebben een aantal signalen op een rij gezet waaruit blijk dat jij de beste vriendin in de wereld hebt.

Mijn beste vriendin

Voor mijn beste vriendin

#1 Lachen, lachen en nog eens lachen

Of het nou om een kattenfilmpje, een bioscoopfilm of een gênante situatie gaat: jullie hebben samen de grootste lol. Er gaat geen vriendinnen-date voorbij waarbij jullie niet in een deuk hebben gelegen. Anderen snappen vaak niet wat er nou zo grappig is maar dat maakt helemaal niet uit. Zolang jullie de humor snappen, is het goed.

#2 Ze staat 24/7 voor je klaar

Ondanks dat jij de grootste lol met je bff kunt beleven, staat ze ook altijd voor je klaar als jij dat nodig hebt. Ze luistert naar je en probeert je te helpen waar nodig is. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, voelt je bff dit ook en probeert ze waar nodig is je er weer bovenop te helpen. Dan kan je pas echt spreken van een beste vriendin!

#3 Ze geeft haar eerlijke mening

Wanneer jullie aan het shoppen zijn en jij hebt iets gepast wat niet helemaal flatteus staat, zal ze dit altijd eerlijk zeggen. Ze zou jou dan ook nooit naar de mond praten als zij ergens anders overdenkt. En dat is alleen maar positief! Dat houdt jullie vriendschap scherp en je weet dat jouw bff altijd eerlijk naar jou zou zijn.

#4 Nooit ongemakkelijk

Jullie zijn beide druk dus het kan soms voorkomen dat jullie elkaar een tijdje niet zien maar wanneer jullie dan eindelijk weer afspreken, is het meteen goed. Jullie gaan door met de gesprekken waar jullie waren gebleven en het is nooit ongemakkelijk tussen jullie. Iets met een vriendin voor het leven.

#5 Ze luistert altijd naar jou liefdes verhalen

Wanneer je een date op de planning hebt staan, zijn jouw beste vriendinnen daar als eerste van op de hoogte en vertel je ze ook alle details. Jouw besties horen maar al te graag al jouw liefdesverhalen aan, althans zo laten ze dat soms blijken. Want soms zouden ze eigenlijk ook wel over iets anders willen kletsen dan jouw crush. Dat zouden ze alleen nooit zeggen omdat ze maar al te goed snappen dat jij op een roze wolk leeft en alleen maar aan hem kan denken. Ze gunnen jou al het geluk van de wereld en wanneer jij gelukkig bent, zijn zij dat ook.

Op zoek naar leuke activiteiten voor een vriendinnendag? Klik dan hier!

#6 Blikken zeggen genoeg

Vaak hoeven er geeneens woorden aan te pas komen om elkaar te begrijpen. Een blik zegt al genoeg en jullie snappen elkaar direct. Of noem het een soort van codetaal, met “dat ene” handgebaar weet jij meteen wat ze bedoelt. Dat is een teken dat jij de allerbeste vriendin hebt.

#7 Jouw ouders zien haar als familie

Jouw ouders zijn dol op je bff en ze zien haar dan ook echt als een bonus-familielid. Je bestie gaat altijd respectvol en beleefd om met jou ouders, wat zij ontzettend waarderen. Goed gemanierd zijn is niet altijd vanzelfsprekend maar jouw beste vriendin is dat absoluut. Wanneer ze bij jou thuis komt, voelt dat voor haar ook als thuiskomen.

#8 Ze leent haar favoriete kledingitem uit

Jij wilt haar favoriete topje lenen? Geen probleem! Maar alleen jou vertrouwt ze dat toe. Zij weet dat je er zorgvuldig mee omgaat en als ze jou een plezier ermee doet, doet ze dat maar al te graag. Jup, een ideale vriendin!

#9 Jullie hebben geen jongens nodig

Wanneer jullie een avondje uit zijn hebben jullie de grootste lol met elkaar. Jullie hebben geen jongens nodig om een leuke avond te hebben! Independent women’s zijn jullie en aan elkaar hebben jullie al meer dan genoeg.

#10 Een uit duizenden

Je kent niemand zoals haar en jullie laten elkaar altijd in elkaars waarde. Jij hebt liever één beste vriendin zoals haar dan dertig “normale” vriendinnen. Jullie weten wat jullie aan elkaar hebben en jullie vriendschap is absoluut bijzonder. Spreek het een keer hardop uit: “Ik ben trots op mijn beste vriendin”!