Nagellak liefhebbers opgelet, want dit najaar zijn er weer een hoop nieuwe nageltrends in opkomst. Van verschillende kleuren tot de meest toffe creaties: alles komt voorbij. Dus als jij graag bezig bent met het lakken van je nagels, lees dan snel verder. In dit artikel bespreken wij de 10 leukste nageltrends van dit moment. 

Bordeauxrood

Rood is dit najaar weer helemaal on trend. En niet standaard rood, maar voornamelijk bordeauxrood. Deze prachtige kleur geeft jouw nagels een echte boost en staat bovendien heel chic. De kleur is goed te matchen met veel outfits en is geschikt voor iedere gelegenheid. 

Goud en glitter

Het kan dit najaar niet too much: goud en glitter is helemaal in. En vooral met de feestdagen op komst, is dit natuurlijk een trend die we maar al te graag overnemen. Met deze dagen mag je flink uitpakken, dus die goud en glitters op je nagels passen daar perfect bij. Let wel op dat je dit de komende tijd niet té veel draagt, want voor sommige gelegenheden is deze trend misschien toch niet helemaal geschikt. 

Neutrale kleuren

Deze nagellaktrend is niet nieuw, maar wel nog steeds ontzettend populair. Dat is dan ook helemaal niet gek, want neutrale kleuren staan natuurlijk altijd goed. Aan welke kleuren je kunt denken als we het hebben over neutrale kleuren? Bijvoorbeeld beige, gebroken wit en nude kleuren. Vooral de nude kleuren op nagels zien we momenteel heel veel voorbijkomen: lichtbruin, bruin en cognac bijvoorbeeld. Door voor neutrale kleuren op je nagels te kiezen, ben je er zeker van dat het voor iedere gelegenheid geschikt is. Deze mooie, zachte kleuren zijn goed te combineren met veel outfits en zien er altijd mooi en verzorgd uit.

Zwart

Het kan de komende maanden niet donker genoeg, want zwart is helemaal in. Een paar jaar geleden zagen we deze trend nog helemaal niet echt voor ons, maar tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen. We moeten dan ook toegeven dat zwarte nagellak goed te combineren is met veel donkere outfits. Let met deze kleur wel op dat het niet geschikt is voor iedere gelegenheid. 

Wit

Misschien verwacht je deze kleur niet zo snel in het rijtje, maar toch is het een echte trend tegenwoordig: witte nagellak. Het is lekker basic, en goed te combineren met andere kleuren in je outfits. Het valt bovendien ook niet te veel op, en staat juist heel chic. Witte nagellak is lekker vrouwelijk en staat enorm leuk!

Oranje

Ook deze kleur ligt niet zo voor de hand, maar hoort zeker wel in dit rijtje thuis. De kleur oranje is op dit moment namelijk een echte nageltrend. En dan niet feloranje, maar voornamelijk zacht- en donkeroranje ga je veel voorbij zien komen. Op deze manier is het niet te opvallend en is het geschikt voor veel gelegenheden. De kleur is daarnaast goed te matchen met je outfits en geeft jouw nagels een unieke uitstraling. 

Donkergroen

Misschien vind je zwart net iets too much, maar ga je toch graag voor andere donkere tinten op je nagels. Goed nieuws, want ook donkere groentinten zijn momenteel helemaal hip. Deze kleur is weer even iets heel anders dan we gewend zijn, maar is daarentegen wel ontzettend mooi. Een echte aanrader voor de komende periode dus!

Donkerblauw

Yep, nog een donkere tint die thuishoort in dit rijtje: donkerblauw. Deze kleur is dan ook een echte must-have kleur voor op je nagels de komende tijd. Deze kleur staat superleuk in combinatie met donkere outfits en is daarnaast enorm chic. Wij kunnen je beloven dat je met deze toffe kleur op je nagels zeker in de spotlights staat.  

Pastelkleuren

Hoewel we pastelkleuren vooral in de zomermaanden verwachten, moet je niet raar opkijken als we het ook dit najaar veel gaan zien. Vooral de paarse pasteltint is de komende periode heel populair, maar de andere tinten gaan we ook zeker tegenkomen. Want geef nou toe, de pasteltinten zijn toch ook ontzettend leuk?

Nail-art

Houd jij niet van een standaard kleurtje op je nagels en ga je liever helemaal los met je creativiteit? Dan heb je geluk, want nail-art is momenteel helemaal on trend. Of het nu stippen, streepjes of sterretjes zijn, dit najaar kun je helemaal losgaan met de meest toffe creaties. Let wel op dat nail-art in sommige gevallen niet altijd geschikt is voor iedere gelegenheid. Daarentegen is het wel helemaal hip en geeft het jouw nagels een echte boost. 

Met deze nageltrends kun jij de komende periode dus aan de slag. Laat je creativiteit erop los en jij bent er zeker van dat jouw nagels helemaal on trend zijn de komende maanden!