We kennen het allemaal, outfit stress. Een kast vol kleren maar geen idee hebben wat je naar dat ene feestje of die speciale avond aan moet. Meestal, als de nood echt hoog is, kiezen we voor iets casual, terwijl dat helemaal niet hoeft! Met deze 3 simpele tips heb je nooit meer stress om de juiste look te vinden.

1. Organiseer

Capsule Wardrobe

Foto: Laantje.com

Misschien wel het aller belangrijkste: zorg voor een georganiseerde en schone kledingkast. Dit zorgt voor overzicht zodat je duidelijk weet wat je hebt en daardoor minder loopt te zoeken naar die juiste broek of blouse. Tip: hang en leg je kleding op kleur en sorteer ze op soort.

2. Investeer in basics

Als je een paar goede basics in je kast hebt dan zullen dat je reddende engeltjes zijn. Een aantal basics die iedere vrouw moet hebben is een Little Black Dress, een goede skinny jeans, een mooie witte blouse en passende kokerrok. Hiermee kan je door naar elke gelegenheid en fleur je ze makkelijk op met de juiste accessoires.

3. Vind je to-go outfits

Als je niet weet wat je aan moet, dan is het fijn om wat standaard setjes achter de hand te hebben die je goed staan en waar je je lekker bij voelt. Met deze setjes kan je natuurlijk altijd wat spelen door er een mooie sjaal aan toe te voegen of door eens van kleur te veranderen. Zorg wel dat je ze op tijd wast, anders zit je alsnog in de problemen!