Met deze donkere koude dagen is niks zo fijn als onder je deken te kruipen met een goeie film. Een beetje toe aan nostalgie? Kijk dan een film uit jouw kindertijd overnieuw. Roep je vriendinnen bij elkaar en haal samen herinneringen op. Wij hebben de leukste films voor jou uitgezocht.

The lizzie Mcguire movie

Wie was er vroeger nou geen fan van Lizzie Mcquire? Naast de populaire serie is er ook een film van gemaakt. De ideale comedy chickflick voor jou dus pak die popcornbak er maar alvast bij.

Ella enchanted

Anna Hathaway speelt in deze film uit 2004 de charmante Ella. Ella heeft bij haar geboorte een gave gekregen van een fee en moet daarmee zien te leven. Alleen gaat dat niet altijd even makkelijk. Een film vol humeur en romantiek.

She’s the man

Als je opzoek bent naar een goede film vol met droge humor, moet je zeker weten She is the man kijken. Viola’s leven draait om voetballen alleen wordt ze niet toegelaten in een team vanwege haar geslacht. Dit laat ze natuurlijk niet gebeuren en zoekt een oplossing om haar passie toch achterna te gaan.

Legally blond

De grootste chickflick in de historie van chickflicks: Leagally blonde. De film gaat over een rijk meisje Elle die alles heeft wat ze maar kan wensen. Op een dag wordt ze gedumpt door haar vriendje omdat hij een slimme vriendin wil. In de film gaat ze bewijzen dat ze meer in haar mars heeft dan mensen denken.