Het is alweer november en dat betekent dat de eerste nachtvorst is gevallen. We kunnen er nu echt niet meer omheen draaien: de winter komt eraan. Waarschijnlijk hangt jouw kast al vol met dikke truien en bontjassen. Maar hoe vernieuw je jouw winter garderobe eigenlijk op een leuke manier?

Ruilavond

Één van de leukste dingen om te doen is een ruilavond met vriendinnen. Trommel al je vriendinnen op en laat iedereen een tas kleding meenemen die niet meer gedragen wordt. Alle kleding wordt neergelegd of opgehangen en het shoppen kan beginnen. Maak je vriendinnen blij met jouw oude kleding en je krijgt er ook nog eens ‘nieuwe’ kleding voor terug. Toffe girls night gegarandeerd!

DIY

Zit er een gaatje in je favoriete trui? Vlek in je jas? Of ben je gewoon uitgekeken op een kledingstuk? Je kunt online een heleboel tips en DIY’s vinden om lekker creatief aan de slag te gaan. Ook als je niet zo handig bent is er genoeg mogelijk. Het enige wat je er voor hoeft te doen is tijd vrijmaken om lekker crea bea te gaan doen.

Verkopen

Laat kleding die je niet meer draagt niet in je kast liggen. Dat is hartstikke zonde! Verkoop ze op een rommelmarkt of online via bijvoorbeeld United Wardrobe of Marktplaats. Zo is er weer ruimte in de kast voor nieuwe kleding en heb je ook gelijk weer geld om die nieuwe kleding te kopen. Dat is 2 vliegen in 1 klap.

Vlooienmarkt

Waarom zou je alle kleding nieuw in de winkel kopen? Het is veel leuker om lekker te gaan snuffelen op een vlooienmarkt. Zo kun je op zoek gaan naar echt betaalbare pareltjes. Want, geloof ons, die zijn er. Gewoon even goed controleren op gaatjes en vlekken, en dan gaan onderhandelen over de prijs. Zo scoor je opeens een heleboel meer voor hetzelfde geld!

Waarmee vernieuw jij je winter garderobe?