Alles behalve skinny jeans, daar komt het op neer. En dat is allemaal te danken aan de komst van de jegging. Teveel stretch maakt de vraag en urge naar stug en stretchfree jeans alleen maar groter. Maar waar je de skinny jeans dan voor moet vervangen? Dat vertellen wij je in deze jeans trends 2017 guide!

Jeans trends 2017

Boyfriend jeans

Vorig jaar al een grote hit en in 2017 mag je hem in je kast houden. De fit van deze jeans is oversized, de pijpjes recht en vaak opgerold. Perfect om die laidback sunday look mee te creëren. Wil je een iets getailleerd model, dan is de girlfriend jeans iets voor jou!

Mom jeans

Deze jeans trend past goed bij de 80/90’s revival trend. It-models Gigi Hadid en Kendall Jenner maakten de mom jeans vorig jaar al mega populair en ook dit jaar mag je de mummy jeans weer lekker dragen. Mannen vinden deze broek alles behalve sexy, maar soms gaat comfort gewoon even voor. Right ladies?

Cropped kick flare

Over sexy gesproken, niks is sexier dan showing off those ankles. Met de cropped kick flare komt dat helemaal goed. Met een paar mooie puntige pumps, het liefst in suede, eronder en een witte blouse erboven heb je de perfecte office look waarin je zo kunt aanschuiven tijdens girlsnight.

Deconstructed jeans

De jeans trend gespot bij Vetements; van oude jeans nieuwe maken. Alleen niet iedereen zit te wachten om duizend euro voor een spijkerbroek neer te leggen. Heb jij een handige mama met sewing skills en twee paar jeans die niet gedragen worden? Wij zien de perfecte jeans DIY!

DIY jeans

Patches, patchwork, borduursels, distressing het zijn allemaal super simpele DIY’s die je oude jeans een nieuw leven inblazen. Wat je op dit moment veel ziet zijn jeans met een net panty eronder. Nog een jeans met gaten die je niet veel draagt? Naai er een stukje netstof onder en je hebt de jeans van 2017 in een handomdraai gemaakt!