We zijn allemaal uniek, in persoonlijkheid en in uiterlijk. Maar wat maakt jouw eigenlijk uniek voor iemand die je niet kent? De volgende 5 punten maken jouw uniek en mooi, al op de eerste ontmoeting met iemand. En niet alleen je uiterlijk, maar ook een stukje persoonlijkheid schemert door. Je kan namelijk al veel zien aan de ogen, en veel horen aan de lach en stem van iemand.

5 mooie dingen die jou uniek maken

Lach

Jouw lach is één van de dingen die jouw uniek maakt. Is het je weleens opgevallen dat iedereen anders lacht? De één hard en uitbundig, de ander zachtjes en de ander zo aanstekelijk dat je gelijk mee moet lachen. Lach lekker veel, het is gezond en het laat jouw unieke persoonlijkheid zien.

Ogen

Het is niet, zoals we vaak denken, alleen de kleur die onze ogen zo uniek maken. Er wordt wel gezegd dat de ogen de reflectie van de ziel zijn. Dit betekent dat we kunnen zien aan de ogen van iemand of hij/zij gelukkig, verdrietig of blij is. Ze veranderen mee met onze gevoelens, dus door je ogen straal je uit hoe je je voelt. Ben je gelukkig? Dan straal je dit door je ogen uit en kan iedereen het zien!

Haar

Haar is één van de belangrijkste dingen wat elke vrouw prachtig en uniek maakt. Of je nou blond, bruin, rood of zwart bent, krullen hebt of juist heel stijl haar, heel lang of heel kort haar, het maakt allemaal niet uit. Juist omdat er zoveel verschillen zijn, heeft iedereen haar eigen uitstraling.

Stem

Ja, zelfs je stem hoort in dit rijtje thuis. Het is voor ons vaak lastig hoe onze eigen stem klinkt. Je hoort je eigen stem toch anders dan anderen mensen hem horen. Eigenlijk kunnen dus alleen anderen mensen onze stem beoordelen. Vaak is het zo dat de mensen waar je van houdt, je familie, vriendje en vriendinnen, een fijne stem hebben om naar te luisteren. Het voelt vertrouwd aan!

Met je stem geef je ook een stukje persoonlijkheid weg. Heb je een fijne stem om naar te luisteren? Dan voelt het snel vertrouwd aan. Heb je een zachte en vriendelijke stem? Dan heb je vaak ook een zacht karakter. Praat je snel en veel? Dan heb je vaak ook een wat drukker karakter.

Sproeten

Of je nou maar één verdwaalde sproet hebt of een heel gezicht vol met sproeten, we hebben ze bijna allemaal. En juist omdat we allemaal andere sproeten hebben op andere plekken, maakt dit jou uniek. Want niemand heeft precies dezelfde sproeten als jij! Dit geldt trouwens ook voor moedervlekken. En ook al vinden we die vaak niet mooi, het kan je wel heel speciaal maken.