(Bekende) modebloggers zijn de trendsetters tegenwoordig, alles wat zij dragen verandert in razend populaire trends en de kleding en accessoires aan hun lijf vliegen de winkels uit.

Geen wonder dat bekende en ook nog niet zo bekende merken graag met ze samenwerken. Veel merken hebben daarom ook een groot deel van hun bekendheid te danken aan deze fashionista’s. Vandaag zetten we een aantal merken op een rijtje die je, als je ze nog niet kent, zeker even moet checken. Grote kans dat jij er binnen de kortste keren net zo fashionable bijloopt als de grote modeprinsessen der aarde.

1. Realisation Par

super populaire merken onder bloggers

Kort geleden kwam dit merk ook voorbij vanwege de comeback van de sterrenprint. Ze hebben echter meer te bieden dan dat. Het barst van de lieflijke jurkjes en vestjes en bloggers zoals Adenorah, Danielle Bernstein en Yara Michels ( die we al eerder voorbij kwam in ons lijstje “Leukste fashion bloggers“) zijn al groot fan.

Ga naar Realisation Par

2. Anine Bing

super populaire merken onder bloggers

Deze dame is een echte Girl Boss. Dit multi talent is naast moeder van twee, singer/song writer en modeblogger ook het creatieve brein achter haar eigen modemerk. Medebloggers zijn al groot fan en ook wij zouden niets liever doen dan onze kast spekken met items uit haar collectie. Deze bestaat namelijk uit de allermooiste basics en biker boots om van te watertanden.

Ga naar Anine Bing

3. Rough Studios

super populaire merken onder bloggers

Deze new kid on the block zien we steeds vaker langskomen in onze Instagram feed. Naast kleding met fantastische printjes in rood/wit en zwart/wit hebben ze namelijk de beste rock tees die we in lange tijd gezien hebben. Daarnaast hebben ze ook fantastisch geprinte kussens en handtassen.

Ga naar Rough Studios

4. Love Stories Intimates

super populaire merken onder bloggers

Dit lingeriemerk van eigen bodem heeft heerlijke printjes, schattige behaatjes en lieve slipjes. Allen ontzettend leuk met elkaar te mixen en matchen. Sinds dit merk langzaamaan groot wordt, is het steeds minder gebruikelijk om een standaard matchend setje onder je kleding te dragen. Naast lingerie bestaat het assortiment van Love Stories tegenwoordig ook steeds meer uit heerlijke bovenkleding. Wist je dat je dit merk tegenwoordig ook al bij de Bijenkorf kunt scoren?

Ga naar Love Stories Intimates

5. Ganni

super populaire merken onder bloggers

In dit merk kun je menig fashionblogger uittekenen dezer dagen. Bloggers als Lizzy van der Ligt, Charlotte Groeneveld (The Fashion Guitar) en Maja Wyh worden er veelvuldig in gespot. En dat is niet zo gek, dit merk uit Kopenhagen voldoet wat stijl en originaliteit betreft aan al onze wensen.

Ga naar Ganni

Shop onze favorieten