Je relatie leuk en spannend houden kan soms nog best een dingetje zijn. Zeker wanneer je al een aantal jaar een relatie hebt wordt dit steeds moeilijker. Het is dan ook niet gek dat jullie relatie soms op een laag pitje staat. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet hoe je jouw relatie kunt up spicen ?.

Verras hem

In het begin van jullie relatie is alles nog spannend en zijn jullie flink aan het experimenteren. Maar hoe langer de relatie, hoe minder dit eigenlijk wordt. Daar kan je natuurlijk zelf een stokje voor steken en er een gewoonte van maken om je lover eens in de zoveel tijd te verassen. Koop bijvoorbeeld een nieuw lingerie setje en verras hem daarmee. Jullie zijn sowieso al tot elkaar aangetrokken maar soms mag dat gevoel nog wel wat aangedikt worden.

Geef complimentjes

Wanneer je samenwoont met je geliefde vergeten jullie elkaar nog wel eens complimentjes te geven. Ook kan het voorkomen dat jullie minder je best doen om er perfect uit te zien, zoals in het begin van de relatie. Geef elkaar alsnog complimenten, maak er bijvoorbeeld een gewoonte van om elke dag iets leuks tegen je lover te zeggen. Dat hij lekker ruikt, z’n haar leuk zit, z’n outift on fleek is en ga zo maar door. Sowieso dat jouw partner dit enorm kan waarderen!

Plagen is kusjes vragen

Elkaar plagen en verleiden op een speelse manier houdt elke relatie spannend. Stuur hem is een flirty appje terwijl hij op z’n werk is. Zorg er wel voor dat jullie hier allebei comfortabel mee zijn anders kan het op een ongemakkelijke situatie uitlopen… Plagen en flirt talk kan ontzettend veel goeds doen voor je relatie, probeer eens in de zoveel tijd wat uit en zo kan je ook een beetje aftasten waar de grens ligt.

Experimenteren

Zeker wanneer je al een relatie van een paar jaar hebt kan het soms ietwat saai worden tussen de lakens. Het blijft vaak standaard en jullie proberen geen nieuwe dingen meer uit. Ga dit juist wel doen en experimenteer erop los! Durf hierover ook met je partner te praten. Zo zijn jullie goed op de hoogte van elkaar verlangens.

Doe dingen zonder elkaar

Ondanks dat jullie het liefst de hele dag bij elkaar zijn is het belangrijk dat jullie ook nog zonder elkaar dingen doen. Ga met je vriendinnen een avondje naar de bioscoop en laat hem ook zijn gang gaan als hij met vrienden op stap wil. Wanneer jullie elkaar elke dag van de week zien wordt het na een tijd saai. Op een gegeven moment is er dan ook nog weinig om over te praten. Hou het juist spannend om elkaar ook een paar dagen niet te zien.