Wil jij een paar tips om je huis nog gezelliger in te richten? Wij hebben 5x de mooiste industriële accessoires voor jou op een rij gezet. Doordat de industriële stijl vaak bij veel verschillende interieurstijlen past hebben wij daar een aantal van uitgelicht.

Maak het huis gezellig en sfeervol met licht

De eerste tip waarmee jij je huis gezellig kunt maken is door middel van licht. Je creëert bijvoorbeeld gezelligheid met kaarsjes of mooie lampen. Met de industriële stijl krijg je dan lampen met ontblote pitten en ijzeren frames. Zowel vloerlampen als wandlampen en hanglampen geven een mooi effect.

Met de stoere industriële lampen creëer je een warme uitstraling in de ruimte. De lampen met dit design hebben vaak een zwarte met gouden vormgeving. Daardoor staan ze altijd al warm in de ruimte. Door lampen toe te voegen kun jij altijd een gezellige sfeer krijgen in huis.

Gebruik een poef niet alleen als meubel, maar ook als decor

Een accessoire waar je misschien niet snel over nadenkt, is de poef. Deze is naast een mooi meubel ook een echt statement item. Het ziet er gezellig uit in de kamer en je kunt hem zelfs aankleden met leuke kleedjes eroverheen.

Een leren industriële poef heeft een warme uitstraling. De natuurlijke elementen in een ruimte zijn goed te combineren met allerlei verschillende stijlen. Geniet van een woonkamer met een poef. Niet alleen praktisch om je benen op te leggen, maar ook een echte aanwinst als accessoire in je huis.   

Groene plantjes en fleurige bloemen doen het altijd goed

Wanneer je echt gezelligheid in je ruimte wilt krijgen, dan haal je leuke groene plantjes en fleurige bloempjes. Dit valt niet perse onder een accessoire, maar is wel heel bepalend voor de sfeer van je interieur. Daarom vinden wij toch dat deze een plekje verdient in de top vijf van mooiste accessoires.

De industriële variant van bloemen en planten zijn de droogbloemen. Deze zie je voornamelijk terug in mooie vazen op tafel. Het contrast van de groene kleur van planten staan ook heel mooi met de kleuren van de industriële stijl. Het zwart en metaal met hout in combinatie met de natuurlijke planten geven een mooie uitstraling.

Give it a personal touch

Give it a personal touch

Een mooie accessoire in je kamer is een persoonlijke touch aanbrengen. Hierbij kun je denken aan een leuke foto of een souvenir die je ooit hebt meegenomen vanuit een speciale plek. Ook deze decoraties kun je in een industriële stijl meenemen. Denk hierbij aan de fotolijstjes of de meubels en wandrekken waar je deze op kunt plaatsen.

Het mooiste aan een huis is dat het als thuis voelt. Dat creëer je door ervoor te zorgen dat je persoonlijke spulletjes in huis zet. Dit zijn de mooiste accessoires die je kunt neerzetten, doordat deze iets voor je betekenen.

Gezelligheid creëer je door accessoires toe te voegen

Je maakt een huis gezellig met accessoires die bij jou passen. Ga voor gezellige sfeerverlichting, leuke plantjes, een poef, mooie vloerkleden, wandrekken, spiegels, etc. Alles wat je in huis wilt qua decoratie is te vinden in de robuuste, maar warme industriële stijl.

Wil jij je hele woonkamer opnieuw inrichten? Dan hebben wij hier 5 make-over tips waar jij misschien wel iets aan hebt. Op deze manier kun jij het helemaal naar jouw smaak inrichten. Zodra je de basis goed hebt staan kun je de mooiste accessoires in de industriële stijl toevoegen. Zo krijg jij een gezellig huis die als thuis aanvoelt.