Soms heb je van die dagen waarop je je gigantisch verveelt en gewoon niet weet wat je kunt of wilt doen. Daarom zetten wij speciaal voor jou hele handige en leuke sites op een rijtje. Daarmee verdoe je je tijd en het zorgt absoluut voor uren vermaak! Enjoy!

Je herkent het vast wel: je bent een dagje vrij terwijl al je vriendinnen en zelfs je lover gewoon aan het werk zijn. Hierdoor ben je op jezelf aangewezen en moet je je maar zien te vermaken. Wat ook erg vaak voorkomt, is dat het weer net op de dag dat jij vrij bent, niet erg uitnodigt om naar buiten te gaan. Dit omdat het steeds aan het regenen is bijvoorbeeld. De activiteiten op dit lijstje heb je allemaal al gedaan en ook je hele Facebook en Instagram tijdlijn heb je al meerdere keren doorgebladerd. Dus besluit je om maar je tijd te doden met leuke websites.

1. Yourfonts

Op deze leuke website kan jij aan de hand van je eigen handschrift een lettertype maken voor op de computer. Hoe het werkt? Je scant je eigen handschrift in en daarvan wordt dan een lettertype gemaakt. Erg leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld een uitnodiging of voor op je CV.

2. GeoGuessr

Dit lijkt wel op een soort puzzelen. Op deze leuke site krijg je een willekeurige foto te zien waarvan jij dan moet raden waar die foto gemaakt is. Dit kan overal op de wereld zijn. Je kunt ook per land foto’s eruit gooien en zo in alleen in Nederland raden waar de foto’s zijn genomen. Wedden dat je verveling binnen no-time verdwenen is?!

3. MyFridgeFood

Wanneer je je verveelt heb je vaak ook echt nergens zin in, vooral niet om naar de supermarkt te gaan. En dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Deze site is dan ook ideaal! Op deze leuke website vul je namelijk in wat je nog in je koelkast hebt liggen en vervolgens krijg je een recept op basis van die restjes. Zo kun je toch nog een heerlijke maaltijd bereiden!

4. OpenPuppies

Wij zijn gek op honden en dan voornamelijk die schattige, fluffy puppy’s! Daar speelt deze website handig op in. Zij deelt namelijk allemaal beelden van puppy’s die allerlei schattige en klunzige dingen doen. Dat is urenlang kijkplezier!

5. Instructables

Deze website is ideaal voor als je op zoek bent naar inspiratie en als je creatief bent aangelegd. Instructables deelt namelijk allemaal toffe do it yourself-projecten en leggen daarbij uit hoe je ze kunt nadoen. Op je vrije dag kun je hier dus genoeg inspiratie vandaan halen om een lekker dagje creatief bezig te zijn!

website

6. F*** my life

Deze site staat vol bizarre verhalen van vreemdelingen die allemaal wel iets te klagen hebben. Als je het zo leest, denk je misschien dat het vol negatief gezeur staat, maar er zitten ook wel hele grappige dingen tussen. Neem dus zeker eens een kijkje!