Is er binnenkort iemand jarig, staat er een kleine housewarming op de planning, is er een jubileum te vieren of heeft iemand een diploma behaald? Dan kun je vast wel een aantal cadeau tips gebruiken. Soms heb je gewoon geen tijd om iets origineels te verzinnen. En dat is helemaal prima! Met de 6 onderstaande cadeaus kom je in ieder geval goed voor de dag. Wat ons betreft zijn dit de perfecte altijd-goed cadeautjes.

1. Cadeaukaart

Het voelt misschien een beetje ‘makkelijk’ of ‘niet creatief’, maar we weten zeker dat je iemand blij maakt met een cadeaukaart. Geef een giftcard voor de bioscoop, voor een tuincentrum, voor mode, elektronica of wat dan ook het beste bij de persoon past. Heb je echt geen flauw idee wat je moet kiezen? Ga dan voor een Keuze Cadeaukaart. Dit is letterlijk een cadeaukaart voor een cadeaukaart. Hiermee zit je dus echt altijd goed!

2. Gepersonaliseerd glas

Ook tof: laat een glas graveren. Van wijnglas en bierglas tot een chic waterglas. Je kunt er een naam op laten zetten of een datum in laten graveren als herinnering. Dit cadeau is heel persoonlijk en tegelijkertijd erg praktisch.

3. Luxe bonbons

Er zijn maar weinig mensen die niet houden van chocola. Een doosje met luxe bonbons is daarom ook een goed cadeautje. Haal ze wel in een echte chocolaterie en niet bij een willekeurige supermarkt. Dit maakt écht het verschil.

4. Planten

Wie is er nou niet gek op planten? Het leuke aan dit cadeau is dat het veel langer meegaat dan een bosje bloemen. Je zou het zelfs nog een stuk persoonlijker kunnen maken door een zelfgekweekt stekje cadeau te geven. Geef het baby plantje een naam en bestempel de nieuwe eigenaar tot heuse plantenmoeder of –vader. Hopelijk krijg je af en toe wat foto’s toegestuurd als er weer nieuwe bladeren bij zijn gegroeid.

5. Lunch of high-tea

Als je graag tijd doorbrengt met iemand, kun je ook een uitje cadeau geven. Vooral met een uitgebreide lunch of high-tea scoor je goed. Zoek alvast een leuk restaurant of een gezellige lunchroom en bestel eventueel een cadeaubon. Zo’n tegoedbon kun je ook zelf in elkaar knutselen.

6. Geurstokjes

Geurstokjes zijn het betere alternatief voor douche-pakketten. Op verjaardagen en tijdens de feestdagen vliegen de shampoos en douchegels je om de oren. Daardoor blijft het vaker in de kast staan dan daadwerkelijk in de douche. Geurstokjes kun je meteen gebruiken – in iedere ruimte van je huis. Of dat nou middenin de woonkamer is of gewoon in het toilet. Een fris geurtje komt altijd wel goed van pas!