Mannen die echt houden van een vrouw zullen een heleboel voor haar doen, maar hoe weet je nu of hij echt van je houdt of dat hij het alleen maar zegt? Wij geven je vandaag een aantal herkenningspunten van een man die van je houdt.

1. Hij doet wat hij zegt

Mannen doen niet altijd wat ze zeggen en zeggen niet altijd wat ze doen. Mannen die echt van een vrouw houden willen dat zij hen gelooft en vertrouwt. Als een man oprecht is, dan kun je er wel vanuit gaan dat hij dol op je is.

2. Hij stelt je voor aan iedereen die hij kent

Hij stelt je voor als zijn vriendin aan zijn ouders, vrienden en familie en misschien zelfs wel aan de slager. Hij vindt je helemaal geweldig en niet alleen omdat hij je zo mooi vindt, maar ook slim, lief, grappig, heb je nog even?

3. Hij probeert indruk op je te maken

Aangezien hij zo dol is op jou, wil hij natuurlijk dat jij minstens net zo dol bent op hem. Hij probeert jou te laten zien dat hij je lief en leuk vindt en wil een goede indruk op je maken.

4. Hij beschermt je

Vrouwen verzorgen en mannen beschermen degene van wie zij houden. Als je wordt beledigd of lastiggevallen door iemand zal hij je beschermen als een leeuw.

5. Hij maakt je een van zijn hoogste prioriteiten

Hij maakt tijd voor je in zijn agenda en houdt rekening met je. Tuurlijk heeft hij net als jij ook tijd voor zijn vrienden en andere zaken nodig, maar hij zal zeker met je overleggen en af en toe die voetbalwedstrijd afzeggen, we weten hoe moeilijk dat voor hem is.

6. Hij vertrouwt je

Mannen zijn meestal niet bepaald een open boek, maar als een man jou vertrouwt, dan zal hij steeds vaker zijn gevoel uiten en zeggen wat hij op zijn hart heeft.

7. Je mening doet ertoe

Als hij geregeld vraagt wat jij ergens van vindt, dan hecht hij daar waarde aan en vindt hij dat belangrijk in zijn eigen overwegingen.

8. Hij wil je geen pijn doen

Iedereen heeft wel eens ruzie en iedereen zegt wel eens dingen die ze niet menen, maar als een man echt van je houdt en je heeft gekwetst, dan zal hij zijn best doen om het goed te maken.

9. Hij wil er voor gaan

Zelfs de man met de grootste bindingsangst zal er voor gaan als hij dolverliefd is. Als het moment daar is, dan moet je hem nooit meer laten gaan.