Heb jij de vele voordelen van appelazijn al ontdekt? Het klinkt misschien raar, maar appelazijn is een musthave. Het is nuttig, veelzijdig en iedereen kan voordeel hebben bij het gebruik ervan. Moeite om uit je bed te komen nu het ‘s ochtends koud en donker is? Een paar kilo verliezen? Je immuunsysteem een boost geven? Dit drankje met appelazijn helpt! 

Ingrediënten (voor 1 glas):
– 200 ml water
– eetlepel appelazijn
Optioneel:
theelepel honing
– theelepel kaneel
– sap van een halve citroen

Bereiding:
– Giet de appelazijn (samen met de honing/kaneel/citroensap) in een glas en voeg het water toe. Even roeren…en klaar is het wondermiddel!

Voordeel 1: Bevordering van spijsvertering & stofwisseling

Begin de dag goed. Drink deze kickstarter -die helaas niet wegdrinkt als een glaasje limonade- voor je iets anders eet of drinkt. Je spijsvertering en stofwisseling komen op gang. Nooit meer een opgeblazen gevoel en geen buikkramp meer. Fijne bijkomstigheid: dit drankje voorkomt een hongergevoel.

Voordeel 2: Het helpt je gewicht te verliezen

Buiten het feit dat dit drankje een hongergevoel tegengaat, voorkomen de zuren in dit drankje dat vet wordt opgeslagen in het lichaam. Afslanken zonder een heftige workout dus.

Voordeel 3: Een betere huid

Deze mix verricht wonderen voor je huid. Door het drinken van appelazijn herstelt de huid zich en verbetert de teint zichtbaar. Je ziet er gezond en stralend uit. Last van acné? Dan moet je dit drankje zéker proberen; resultaat gegarandeerd.

Voordeel 4: Boost je immuunsysteem

De herfst en winter brengen griep met zich mee. Om te voorkomen dat je geveld wordt begin je de dag met een appelazijndrankje. De zuren hebben een antibacteriële en antimicrobiële werking. Jij komt deze maanden fluitend door!

Voordeel 5: Detox

Door de dag te starten met dit drankje detox je jouw lichaam steeds weer. Dit is natuurlijk altijd gezond, maar helemaal belangrijk na een weekend doorzakken. Start op maandag met deze kickstarter en je verschijnt zonder moeite fris en fruitig op kantoor.