Pfoe, wat een heerlijk weertje is het vandaag he! Het lijkt wel zomer! Wij gunnen onze benen vandaag dan ook de tijd om die melkflessen in te ruilen voor een meer zomers tintje. Maar wat wij nu ook zeker goed kunnen gebruiken is zo’n heerlijk roodblauwe slush puppie. Lucky us, want ASOS verkoopt die machines namelijk!

Vroeger als kind was je zeker dol op slush puppie. Na de tijd kreeg je dan waarschijnlijk ook gigantisch veel energie door de grote hoeveelheid suiker die er in dit goedje zit. Dat gevoel kun je nu dus weer herbeleven en daarvoor hoef je niet speciaal naar de ijssalon. Dankzij ASOS kun je dit namelijk gewoon thuis doen!

Slush puppie

Wij vinden het wel een geniaal idee van de winkel. Vooral zo vlak voor de zomer en op dagen als die van vandaag, dan gaat dat er bij ons wel in. Wij zien onszelf dan ook wel een slush puppie-feestje organiseren! De machine maakt 1 liter per keer aan, dus je kan er genoeg vriendinnen van laten genieten.

Online

Ben jij benieuwd waar je deze machine kan scoren? Nou dat is gewoon online op de website van ASOS. Voor 83 euro kan jij ‘m al bestellen! Laat de zomer dus maar komen!