Gistermiddag maakte Bibi Breijman via haar Instagram het heugelijke nieuws bekent dat zij samen met haar vriend Waylon in verwachting is. Ook op haar YouTube account heeft ze een filmpje geplaatst waarin ze het vertelde.

1+1=?? #iloveyou

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on

YouTube

De 26-jarige Hagenees vertelt in haar filmpje dat er totaal iets onverwachts maar leuks is gebeurt. Ze kan haar vreugde niet op om te vertellen dat ze een baby verwacht. Doordat ze al een paar keer in het ziekenhuis was geweest voor haar zwangerschap was ze bang dat het nieuws al ging uitlekken. Dit wilde ze graag voorzijn en heeft het daarom iets sneller dan verwacht bekend gemaakt.

De afgelopen tijd was Breijman bijna niet meer te zien op haar YouTube account. Ze kampte met een burn-out en had wat tijd voor haarzelf nodig. In haar filmpje laat ze ook weten dat het nu weer de goeie kant met haar opgaat.

It Takes 2

De 38-jarige Waylon heeft zelf nog niet op het nieuws gereageerd. De twee hebben elkaar tijdens het programma It Takes 2 leren kennen. Tijdens het programma zijn ze nog niet bij elkaar gekomen. Totdat ze elkaar langere tijd daarna weer hadden gesproken en de vonk oversloeg.