Je herkent het vast wel: tegenwoordig moet alles snel, snel, snel en mede door dit is boodschappen doen dan ook niet echt iets wat je graag doet. Al dat gehaast, getrek en geduw tussen de schappen en bij de kassa’s zorgen ervoor dat jij het liefst binnen vijf minuten weer buiten staat. Gelukkig brengt deze supermarkt daar verandering in!

Rustig-aan-kassa

Supermarktketen Albert Heijn begrijpt dat dit niet bepaald rustgevend werkt en is daarom met een proef van een rustig-aan-kassa begonnen. Deze kassa werkt in principe hetzelfde als andere kassa’s. Je legt je boodschappen op de band en rekent ze vervolgens af. Het enige verschil is dat het bij de rustig-aan-kassa allemaal net een tikkeltje langzamer gaat.

kassa

Relaxt

Bij de rustig-aan-kassa gaat alles op een relaxt tempo, waardoor je tussendoor nog even de tijd hebt om bijvoorbeeld een praatje te maken met de caissière of degene die voor je in de rij staat. En dit alles zonder dat je de hele tijd een winkelwagen in je kont gedrukt krijgt en je met blauwe plekken op je enkels de supermarkt uitloopt. Klinkt als een geweldig iets toch?!

Proefperiode

Dus wil jij graag weer een keer op je dooie gemak door de supermarkt wandelen? Ga dan naar de Albert Heijn aan de Keiweg in Oosterhout. Daar kun je deze kassa namelijk vinden. Op dit moment zit de rustig-aan-kassa nog wel in een proefperiode, over twaalf weken eindigt deze proef en zal er een keuze worden gemaakt. Wie weet is er over twaalf weken in alle winkels wel een rustig-aan-kassa te vinden!