De zomer is weer inzicht en wat zijn we daar blij mee. De gedachte op middagen strand klinkt als muziek in de oren. Alleen willen we er natuurlijk wel fashionable uitzien in onze badkleding. Maar soms kan je je daar nog best een beetje onzeker doorvoelen omdat je een kleine cup hebt. Of je kan gewoon geen goeie pasvorm vormen voor je kleine buste. Met deze tips hieronder vindt jij de juiste badmode.

Bandeau bikini’s

Een bandeau bikini loopt recht over een buste. Het komt oorspronkelijk uit Frankrijk en wordt vooral gezien als een elegant zwemitem. De bandeau is ideaal voor vrouwen met een kleine cup. Omdat de bikini (meestal) strapless is, kunnen vrouwen met een grotere buste dit vaak niet hebben. De bikini heb je in alle soorten en maten, hoe leuk is dat?! Naast dat de bandeau bikini je kleine buste niet al teveel onthult, is het ook ideaal om bij te bruinen. Doordat het geen bandjes heeft laat het ook geen afdrukken achter.

Triangel bikini’s

Een triangel bikini zegt eigenlijk al wat voor vorm hij heeft: een driehoekige cup. Omdat er al een lichte padding is verwerkt, krijg je een beetje dat push-up effect. Als je de cups van de bikini een beetje verschuift, lijkt het effect nog groter. Het fijne bij deze bikini, is dat je deze ook in alle soorten en maten hebt.

Probeer verschillende stijlen

Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om je kleine buste groter te laten lijken of niet zo op te laten vallen. De gouden tip is dat je eigenlijk alle soorten stijlen moet proberen. Ook waarvan jij denkt dat het sowieso niks wordt. Wellicht staat het jou toch fantastisch. Wat bij de een niet mooi staat, hoeft niet voor jou te betekenen dat het ook niet mooi is. Een bikini met een bh vorm zorgt er ook voor dat jouw boezem wordt gelift. Probeer bijvoorbeeld dit eens uit!

Vergelijk jezelf niet

Ieder persoon is anders, vergelijk jezelf niet continu met anderen. Iedere vrouw is wel ergens onzeker over en dat blijft alleen maar doordat we ons steeds met elkaar gaan vergelijken. Accepteer wat je hebt en wees daar trots op. Straal juist zelfvertrouwen uit in jouw bikini. Loop rechtop en wees trots op wat je hebt.