Yes, een nieuwe rubriek op Womentoday! We laten elke week al de leukste webshop of the week zien. Maar nu kun je ook elke week wat meer te weten komen over een leuke blogger in: blogger of the week!

Blogger of the week Radiate Fashion

We trappen af met Janne van de blog Radiate Fashion. Op haar blog deelt ze outfits, de mooiste travelfoto’s  en als je nog geen plek weet om te eten in Amsterdam, dan vind je er ook leuke hotspots!

We stelden Janne tien vragen. Heb je altijd al willen weten wie haar favoriete influencers zijn of waarom ze is begonnen met bloggen? Lees dan snel verder!

1. Waarom ben je begonnen met bloggen op Radiate Fashion?

Ik ben zo’n 5 jaar geleden begonnen met bloggen doordat ik zelf blogs las. Vooral de blog van Mascha (Beautygloss) las ik vaak en vond het super leuk wat ze allemaal deed. Vooral reviews schrijven. Mij leek dat ook super leuk om te doen, dus ben toen zelf ook wat producten die ik thuis had staan gaan reviewen en zo ontstond eigenlijk mijn eigen blog. Alleen nu ben ik helemaal overgeschakeld op mode en doe ik vrijwel niks meer met beauty.

2. Omschrijf jezelf in één zin

Een 19 jaar oud meisje vol passie, gedrevenheid en veel interesses die graag de hele wereld wilt zien.

3. Wat zijn je hobby’s?

Fotografie is echt één van mijn grootste hobby’s. Ik volg nu ook een foto cursus wat super leuk is. Daarnaast vind ik lezen fijn om te doen en moet daar echt meer tijd voor gaan maken. En reizen (als je dat een hobby kan noemen).

4. Fotografie is naast bloggen ook iets waar je veel mee bezig bent, hoe is die interesse ontstaan?

Ik weet niet precies hoe die is ontstaan, maar ik herinner me wel dat ik op de basisschool al veel foto’s maakte met vriendinnen. Dan gingen we ook echt hele shoots doen en verkleden. En steeds wanneer we op vakantie waren vond ik het ook leuk om van alles en nog wat vast te leggen met een camera. En al helemaal toen ik begon met bloggen, want dat hoort er gewoon bij en ik heb toen ook mijn eigen camera gekocht.

5. Hoe ziet een dag in jouw leven eruit?

Ik ben begin dit jaar gestopt met studeren want de studie paste totaal niet bij me. Maar ik ben toch op zoek naar een stage gegaan zodat ik mijn tijd nuttig kon gaan besteden en ook nog eens veel zou leren. Dus 3 x in de week loop ik stage. Dan begin ik met ontbijt, zit tot ongeveer half 6 op kantoor en ga dan richting huis, eet wat en probeer uit te rusten, te bloggen en een serie te kijken. Op mijn andere vrije dagen spreek ik graag af met andere bloggers om outfit foto’s en leuk ergens te lunchen of koffie te drinken en plan ik ook afspraken met bedrijven in.

6. Vertel iets over jezelf wat nog niemand weet

Ik ben best open dus ik denk dat veel mensen dingen over mij wel weten. Misschien dat ik shoppen eigenlijk helemaal niet leuk vindt? Online shoppen wel haha! Veel makkelijker en overzichtelijker.

7. Omschrijf jouw stijl

Afwisselend. De ene keer loop ik er bij in rokjes en vrolijke topjes met print. De andere keer in een meer vintage achtige look met losse jeans en een losse top erin. Dus van echt girly tot edgy. Het ligt er meestal een beetje aan hoe ik me voel, wat voor weer het is en wat ik ga doen.

8. Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

Vorig jaar heb ik voor het eerst in mijn eentje een reis gemaakt, van twee maanden. En dat beviel super. Dus voor mij zou denk ik een ideale vakantie zijn: eentje waarin ik alleen weg ga, onderweg super veel andere leuke reizigers van all over the world tegen kom en gewoon veel nieuwe steden en plekken te zien krijg. Dus een actieve, avontuurlijke en sociale vakantie.

9. Wie zijn jouw favoriete bloggers/influencers?

Zelf lees ik tegenwoordig niet super veel blogs meer. Eigenlijk vooral gewoon die van ‘blogvriendinnen’ om te zien waar zij allemaal mee bezig zijn. Wel vind ik Anna Nooshin echt iemand om naar op te kijken. Ze gaat er helemaal voor en heeft al zo veel bereikt.

10. Stel je mag 1 minuut gratis shoppen in een winkel, welke zou dat zijn, wat neem je mee en waarom kies je voor die winkel?

Oh zo lastig! Waarschijnlijk De Bijenkorf omdat ze daar allemaal kleding hebben die ik nooit met mijn eigen geld zou kopen. 590 euro voor een Gucci shirt? Daar zou ik liever van op reis gaan of een camera lens kopen. Maar als ik dan toch een minuut gratis mag winkelen, ja dan zou ik die wel pakken!

Wil je meer van Janne zien? Check dan zeker haar blog Radiate Fashion!