We hebben weer een nieuwe blogger of the week voor je! Deze week is het de beurt aan Larissa van de blog Styled by Larissa.

Op haar blog Styled by Larissa deelt ze haar outfits en fotografie. Ze schrijft over onderwerpen als mode, interieur en DIY’s. We stelden haar tien vragen over bloggen, inspiratie, hobby’s en guilty pleasures (waar ze er best wat van heeft). Nieuwsgierig naar haar antwoorden? Lees dan snel verder!

1. Waarom ben je begonnen met bloggen op Styled by Larissa?

Toen ik op mijn twaalfde in de zomervakantie een nieuwe hobby zocht, ontdekte ik de wereld van het bloggen. Heel impulsief maakte ik een blog aan, en schreef ik er elke dag stukjes op. Dit schrijven deed ik al sinds ik met een vulpen op de basisschool leerde hoe ik ‘aap’ ‘noot’ en ‘mies’ schreef, maar verder dan een schrift kwam het destijds niet. Het schrijven van verhalen op het internet was een van de beste keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt.

2. Je volgt de opleiding Mediaredactie, wat vind je er tot nu toe van?

Ontzettend leuk! Je leert schrijven, en de journalistieke kanten daarvan. Maar je leert ook de bijvakken: fotografie, sociale media, marketing en noem maar op. Dat is wat mij trekt: je zult mij later dan ook geen Journalistiek zien studeren. Ik wil meerdere kanten, van alle markten thuis zijn.

3. Wat zijn je hobby’s?

Schrijven, uiteraard. Ook houd ik mij vaak bezig met mode, wat ik door de jaren heen steeds leuker begon te vinden. Fotograferen is iets wat ik ook al enkele jaren doe: sinds anderhalf jaar met een professionele camera. Verder vind ik het leuk om reizen, vermaak ik me met interieur styling en fitnessen.

4. Hoe ziet een dag in jouw leven eruit?

Een doordeweekse dag begint met de wekker rond 06:15 uur. Na heel wat snoozen, een snel ontbijt en een sprintje naar de bus begint de schooldag om 9:00 uur in Zwolle. Deze dag duurt vaak tot 16:00 uur, waarna ik met de bus, trein en opnieuw de bus weer naar huis reis. Vanaf daar is mijn dag elke keer anders. Soms eet ik heel snel, waarna ik ga werken. Andere keren ga ik ’s avonds naar vriendlief toe, soms fitness ik in de avond en zo nu en dan heb ik ook nog een avondje vrij!

5. Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

Absoluut van Pinterest en Instagram. Wanneer ik inspiratieloos ben start ik per direct Pinterest op, al jarenlang.

6. Wat zijn jouw guilty pleasures?

Haha, dat vind ik een leuke vraag. Ik ben enorm fan van cliché Nederlandstalige films. Soof, Mannenharten, Hartenstraat: I love it. We kunnen nog wel even door gaan. Zo heb ik ook een enorme liefde aan de kant en klare pizza’s van Ristorante: zo chemisch (en niet bepaald ‘vers’) maar zo lekker. Ook hang ik vaak de FBI uit op Facebook: dat is echt een verslavende guilty pleasure. Facebook weet zo veel over mensen, haha. Verder ben ik dol op té veel Nutella op brood, eet ik nog steeds geregeld Danoontjes en heb ik een liefde voor de serie Gilmore Girls. Do I need to say more?

7. Omschrijf jouw stijl

Mijn stijl zoals hij nu is, is bij lange na niet zoals ik hem graag zou willen hebben. Momenteel zit ik op de ‘simpel maar toch leuk’, soms wat creatief en stoer/schattig. Veel liever zit ik op de aparte combinaties, girlboss en party animal tegelijkertijd. Denk een beetje aan Anna Nooshin haar stijl. Daar hoop ik ooit nog te komen.

8. Wat is het leukste wat je door je blog hebt meegemaakt?

Recent heb ik mijn eerste twee samenwerkingen gehad: één met een sieraden winkel en één met een kledingwinkel. Voor de eerste samenwerking kreeg ik oorbellen opgestuurd, en voor de tweede heb ik een vergoeding gekregen. Deze twee samenwerkingen kwamen per toeval tegelijk en het is tot nu toe het meest bijzondere wat ik ooit heb meegemaakt. Het is ontzettend tof hoe je met je hobby langzaam maar zeker ook wat kan bijverdienen. En ik ben van mening dat dit artikel op jullie website ook een absoluut hoogtepunt is!

9. Welke verre reis wil je nog maken?

Een road-trip door west-Amerika, ab-so-luut! Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar ik vind het land zo fascinerend, dat ik er graag een maand (of langer) heen zou willen om Californië te ontdekken.

10. Heb je nog een handige styling tip?

Als je het even niet meer weet: schakel Pinterest in. Wanneer je bijvoorbeeld ten einde raad bent met dat A-line spijkerrokje (have been there), dan zoek je op de termen: A-line skirt outfit ideas. Doe het wél altijd in het Engels, want dan heb je de meeste slagingskans. Absolute aanrader!