Nieuwe donderdag, nieuwe blogger of the week! Sija van de blog Read All About It blogt over beauty, fashion en lifestyle! Je kunt er letterlijk over van alles wat lezen!

Sija van Read All About It

In 2015 is Sija de blog Read All About It gevonden. Ze vindt het superleuk om mensen te inspireren met haar artikelen. Ze studeert (online) Marketing, mede dankzij haar blog. We stelden Sija tien vragen over bloggen, haar guilty pleasures, wat er nog op haar wishlist staat, hoe een ideale vakantie eruit ziet en meer!

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik heb het altijd al leuk gevonden om websites te maken en lekker bezig te gaan met photoshop. Mijn blog is een plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan en ook nog eens kan delen met anderen. Ik vind het geweldig om mensen te inspireren met mijn artikelen, dat is wat het bloggen extra leuk maakt!

2. Over welke blog onderwerpen schrijf je het liefst?

Dit is moeilijk! Ik blog graag over allerlei onderwerpen die me inspireren en interesseren, vandaar de naam van mijn blog: Read all about it. Ik vind alles leuk!

3. Heb je nog plannen voor je blog in de toekomst?

Ik hoop in de toekomst nog meer te groeien met mijn blog, ik ben van plan om nog lang door te gaan met het maken van leuke artikelen.

4. Wat zijn je hobby’s?

In één woord: creëren! Ik ben graag creatief bezig. Naast bloggen hou ik er van om foto’s te maken, pinterest af te struinen voor leuke DIY’s, tekenen en sinds kort ook schilderen met waterverf.

5. Wie zijn jouw favoriete bloggers/influencers?

Lilia Kazakova, Anna Nooshin en Yara Michels. Alle drie maken ze geweldige, originele content!

6. Vertel iets over jezelf wat nog niemand weet

Je kunt mij wakker maken voor patat met pindasaus. Ik heb daar echt (bijna) iedere dag wel zin in. Elke vrijdag is patatdag, als dat een keer niet lukt dan mis ik het enorm, haha!

7. Wat wil je nog heel graag doen in je leven?

Ik zou graag na mijn studie marketing een eigen onderneming beginnen.

8. Hoe ziet de perfecte vakantie er voor jou uit?

De perfecte vakantie is voor mij een vakantie met veel variatie, de ene dag lekker luieren bij het zwembad of op het strand en de andere dag weer lekker cultuur snuiven!

9. Welke fashion items staan nog op jouw wishlist?

Op dit moment staan er basic-items op mijn wishlist, zo zoek ik nog een witte blouse en een mom jeans!

10. Wat vind je van het blogger wereldje?

Ik vind het blogger wereldje super leuk! Je leert veel nieuwe mensen kennen, dat had ik niet verwacht. Iedere dag haal ik ontzettend veel inspiratie uit andere blogs.