Tijd voor een nieuwe blogger of the week! Dit keer stelden we Susan van de blog Suszie tien vragen over bloggen, hobby’s en meer!

Susan (20) is een bezige bij, want naast het bloggen op haar blog Suszie studeert ze ook nog aan de Universiteit van Twente! Op haar blog schrijft ze vooral reviews over beauty producten, maar deelt ze ook persoonlijke updates over haar leven. Benieuwd naar de vragen die we haar stelden? Lees dan snel verder!

Een bericht gedeeld door Susan (@suszienl) op

1. Waarom ben je begonnen met bloggen op Suszie?

Ik las al jaren blogs en vond dit altijd zo interessant. Het leek mij zelf ook zo leuk om te kunnen schrijven over de mooiste make-up producten en andere toffe dingen, maar om de een of andere reden vond ik het toch te spannend om echt te beginnen. Wie zou mijn blog gaan lezen, vroeg ik mij ondertussen ook af. Afgelopen zomer haalde mijn familie mij toch over en ben ik mijn blog gestart.

2. Wat zijn je hobby’s?

Verrassend, maar sinds ik gestart ben met bloggen toch vooral alles wat daarmee te maken heeft: schrijven, fotograferen en reviewen.. Verder doe ik graag aan hardlopen. Ook hou ik van winkelen, lekker eten en andere gezellige dingen doen.

3. Je studeert en blogt, wat is jouw gouden tip om dit zo goed mogelijk te kunnen combineren?

Vooruit schrijven! Aan het eind van elke module heb ik vaak een weekje vrij en in die week schrijf ik echt ontzettend veel vooruit. Dit geeft mij dan vervolgens wat meer rust, zodat ik mij goed kan focussen op mijn studie. Als ik dan een product koop of krijg die ik per se eerder wil plaatsen dan kan dat natuurlijk ook gewoon, dan schuiven de vooruit geschreven artikelen wat door. Soms verwijder ik ook een vooruit geschreven post, als die niet helemaal meer past in de periode.

Een bericht gedeeld door Susan (@suszienl) op

4. Hoe zie je jouw blog in de toekomst?

Oh ik heb geen flauw idee.. Mijn blog is nu al zoveel meer dan ik ooit had durven dromen. Nu ga ik in augustus een half jaar naar het buitenland, dus mijn blog gaat zeker veranderen in die periode. Hoe of wat durf ik nog niet te zeggen. We zullen het zien!

5. Heb je nog leuke plannen voor je blog?

Ik heb een aantal leuke samenwerkingen lopen en er komen een aantal toffe winacties aan. Verder niks speciaals op dit moment. ☺ Ik sta wel altijd open voor toffe ideeën!

6. Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

Van dingen die ik zie of hoor om mij heen en dingen die ik mijzelf afvraag. Ook werk ik bij de Kruidvat en dit zorgt er ook wel echt voor dat ik altijd up to date ben van nieuwe producten daar. Dat is natuurlijk super handig!

Een bericht gedeeld door Susan (@suszienl) op

7. Hoe ziet een dag in jouw leven eruit?

Als ik moet studeren voor tentamens is het echt heel saai. Ik sta dan vaak vroeg op en begin met een rondje Bloglovin’ en ondertussen ontbijt ik. Hierna begin ik met studeren of ga ik naar college, dit kan wel tot 5 uur ’s middags duren. Na het eten mag ik ontspannen, en dat doe ik dan vaak met een serie of ik ben bezig voor mijn blog. Dit kan het schrijven van artikelen zijn of het maken van foto’s voor Instagram of mijn blog. Niet veel spannends dus.

8. Wat doe je het liefst als je me-time voor jezelf hebt ingelast?

Het kijken van een goede serie! Heerlijk.

9. Wat mag er niet ontbreken in jouw kledingkast?

Een zwarte broek! En t-shirts met patches. Ik vind die trend zo ontzettend leuk.

10. Omschrijf jezelf in één zin.

Ik ben vastberaden en soms ook een beetje koppig, maar ook trouw, leergierig en enthousiast. (Dit is te moeilijk!).

Benieuwd naar de blog van Susan? Neem dan snel een kijkje op Suszie!