De blogosphere blijft groeien en alle grote namen zijn intussen wel zo’n beetje bij velen van ons bekend. Maar hoe leuk is het om nieuwe blogs en de dames (of heren) die erachter schuilgaan te ontdekken. Wij selecteerden een aantal superleuke blogs van eigen bodem die je misschien nog niet kent, maar die het absoluut de moeite waard zijn om te volgen.

Janne Biersma – Radiate fashion

Bloggers van eigen bodem die je misschien nog niet kent

Radiate fashion is de blog van Janne Biersma, een vrolijke echt Nederlandse meid met een heerlijk stijltje die voor iedereen zeer toegankelijk is. Naast bloggen over mode schrijft deze fashionista ook een reisblog op ‘Where will I wander next.’ Beide blogs moet je zeker even bekijken.

Ga naar Radiate Fashion of volg Radiate Fashion op Instagram.

Nikki Marinus – Nikki Marinus

Bloggers van eigen bodem die je misschien nog niet kent

Deze Hollandse schone reist de hele wereld rond en is met een flink aantal volgers al een dikke hit op Instagram. Haar stijl oogt laidback maar is altijd on point. Je kunt haar avonturen en stijl volgen op haar gelijknamige blog.

Ga naar Nikki Marinus of volg Nikki Marinus op Instagram

Magna Goedemans – Love being petite

Bloggers van eigen bodem die je misschien nog niet kent

Dit is mijn eigen blog die ik schaamteloos in dit lijstje heb gezet 🙂 Naast de artikelen die ik schrijf hier op Womentoday.nl, blog ik over mijn eigen outfits, stijl en inspiratie op Love being petite. Daarnaast geef ik ook tips en tricks aan andere kleine dames.

Ga naar Love being petite of volg Love being petite op Instagram

Kevin Geurts – JustKVN

Bloggers van eigen bodem die je misschien nog niet kent

Kevin Geurts is de stijlvolle man achter JustKVN, een blog over mode en lifestyle. Hij deelt er zijn outfits, inspiratie en beauty finds, maar schijft er ook over reizen. JustKVN is zijn visuele dagboek. Kevin maakt daarnaast prachtige flatlays die je niet mag missen.

Ga naar JustKVN of volg JustKVN op Instagram

Jennie – Jennie from the blog

Jennie blogt al sinds 2010 op haar blog. Ze wordt ook wel de girl next door genoemd en dat maakt haar en haar stijl juist zo toegankelijk. Superleuke outfits en mooie foto’s, dus zeker de moeite waard om even langs te gaan.

Ga naar Jennie from the blog of volg Jennie from the blog op Instagram

Joëlla Wassink – Joëlla Wassink

Bloggers van eigen bodem die je misschien nog niet kent

Deze stijlvolle dame maakt prachtige, jaloersmakende, lichte foto’s. En haar stijl is precies dat. Haar blog moet je zeker even checken.

Ga naar Joëlla Wassink of volg Joëlla Wassink op Instagram