Voor de echte chocoladeliefhebbers onder ons hebben wij een heel leuk nieuwtje! Utrecht krijg namelijk een chocoladecafé waar je alles op het gebied van chocolade kan krijgen. OMG! Lees snel verder om erachter te komen waar dit chocoladeparadijs zich bevindt!

Chique o Latte

Bij het chocoladecafé genaamd ‘Chique o Latte’ heb je super veel keuze. Zo kun je kiezen uit bonbons, chocoladerepen, chocolademelk, chocoladefonteintjes, taartjes, cake, koffie en thee. En dat dus allemaal in de smaak van chocolade! Zo hoef je dus nooit meer te kiezen tussen chocolademelk en bonbons. Je kan namelijk gewoon voor allebei gaan.

Tweede vestiging

In Amsterdam is er al een vestiging en zeer binnenkort opent er dus ook één in Utrecht. Het chocoladecafé is zo geliefd onder de mensen waardoor ze wel moesten uitbreiden. De exacte locatie is echter nog niet bekend, maar natuurlijk gaan er al wel geruchten rond over waar ie zal komen. En als wij deze geruchten moeten geloven, kun jij binnenkort in de St. Jacobsstraat terecht voor onder andere heerlijke bonbons. Het pand zit volgens bronnen tussen de Bijenkorf en Bever in. Lekker centraal gelegen dus!

Binnenkort in Utrecht #Impressie #Utrecht #chocolate

A post shared by Chique-o-Latte Utrecht (@chiqueolatte_utrecht) on

Opening

Wanneer Chique o Latte in Utrecht opent is nog niet helemaal bekend, waarschijnlijk zal dat over ongeveer twee weken zijn. Plan dus maar vast een bezoekje aan deze mooie stad met je vriendinnen en vergeet dan zeker niet om even langs te gaan bij deze leuke hotspot!