Wat is er leuker dan eens in de zoveel tijd je interieur aan te passen? Ieder seizoen zijn er weer andere items hip en wij geven maar al te graag ons interieur een boost. We weten dat je bij Ikea prima accessoires voor in huis kan kopen maar er zijn nog vele leukere webshops voor je woonkamer. Benieuwd welke shops dat zijn? Lees het snel hieronder.

1. By zenz

By zenz is een Scandinavische woonwinkel met een breed assortiment aan de hipste interieurspullen. Van opvallend tot simpel, op deze webshop vind je het.

Klik hier voor de site. 

2. Tutze

Op tutze.nl vind je interieurspullen die je niet vaak voorbij ziet komen. De eigenaresse wilt zich met haar interieur webshop onderscheiden van andere verkopers. Met deze accessoires ben jij zeker identiek!

Klik hier voor de site. 

3. Sterrehoudt

Ook Sterrehoudt heeft een breed assortiment aan Scandinavische meubelen en accessoires. De webshop gaat met de tijd mee en hier kan je alle spullen krijgen wie op dit moment hipper dan hip zijn.

Klik hier voor de site. 

4. Wieswonen

Wieswonen staat vooral voor gezelligheid en sfeervolle interieur accessoires. De webshop werkt met veel opvallende kleuren. Maar ze hebben ook een breed assortiment aan elegante producten met zachte kleuren.

Klik hier voor de site. 

5. Boutique stories

Naast accessoires voor je interieur verkopen ze ook allerlei spullen qua fashion. De interieur accessoires zijn vooral geïnspireerd uit andere landen. De site is namelijk van twee vrouwen die van reizen houden.

Klik hier voor de site. 

6. Zizo living

Bij Zizo living vind je vooral veel sfeervolle artikelen. Van kussens tot broodplanken en van lampen tot posters, bij deze webshop heb je het allemaal.

Klik hier voor de site. 

7. Homezy

De producten bij Homezy zijn allemaal op duurzame manier gemaakt. Ze vinden uniek en eerlijkheid het belangrijkste. Daar betaal je dan soms wel iets meer voor, maar kwalitatief heb je dan ook het beste.

Klik hier voor de site. 

8. House in style

House in style houdt zich vooral bezig met de details in hun producten. Ze hebben een breed assortiment aan bad en bed textiel en woonaccessoires.

Klik hier voor de site. 

9. Madame la poule

Madame la poule heeft een groot assortiment aan kleurrijke items. Met deze interieurspullen val jij sowieso op. Het straalt sfeer maar ook elegantie uit.

10. By Noth

By Noth richt zich vooral op de laatste trends binnen interieur. Naast woonaccessoires verkopen ze ook kleding.

Klik hier voor de site.