Je hoeft tegenwoordig echt geen honderden euro’s uit te geven om er goed uit te zien. Maar soms willen we wat meer dan alleen fast fashion van grote ketens. Designer kleding blijven vaak items om van te dromen. Maar er zijn tegenwoordig steeds meer websites waar je de real deal scoort voor een veel fijner prijsje. Sommigen zul je misschien al kennen, anderen waren ook voor ons nieuw.

1. Vestiare Collective

Vestiaire Collective is in 2009 gelanceerd met als doel een online marktplaats van een hoge kwaliteit te zijn. Het is een mode hemel waar je geweldige stukken kan vinden. De oprichters vonden dat er een online platform nodig was waar mensen luxe tweedehands mode kunnen kopen en verkopen. Vestiaire Collective creëert een unieke online omgeving waar alle items worden gecheckt op authenticiteit waardoor de risico’s van het kopen van namaakproducten of oneerlijk geprijsde items kunnen worden voorkomen.

Ga naar Vestiaire Collective

beste plekken om echte designerstukken te scoren voor minder

2. YOOX

“Stijl heeft geen seizoen.” Bijna alle designers die je kunt bedenken worden vertegenwoordigt op YOOX. Het assortiment van deze website bestaat uit items uit het vorige seizoen welke ze aanbieden voor een veel betaalbaardere prijs. Ze hebben bijzondere kleding en accessoires van ’s werelds meest prestigieuze designers.

Ga naar YOOX

beste plekken om echte designerstukken te scoren voor minder

3. The Outnet

The Outnet is onderdeel van de Net A Porter group en biedt geweldige afgeprijsde designer artikelen. Zorg dat je the Iris & Ink edit checkt voor de meest prachtige jurken. Elke maandag, dinsdag en donderdag wordt het aanbod aangevuld met nieuwe items en elke vrijdag houden ze flash sales, regelmatig een bezoekje brengen is deze site dus helemaal waard.

Ga naar The Outnet

4. The RealReal

Nog een luxe online webshop. The RealReal biedt een uitgebreide selectie van luxe authentieke tweedehands mode, sieraden en horloges en bijzondere kunst. De merken die The RealReal voeren zijn om te watertanden, zoals; Chanel, Hermès, Louis Vuitton, Cartier en Rolex.

Ga naar The RealReal

beste plekken om echte designerstukken te scoren voor minder

5. Barney’s Warehouse

Barneys Warehouse biedt Barneys New York gevierde designer stijl voor een koopje. Dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires, maar ook spulletjes voor je huis. Items van exclusieve ontwerpers en stijlen die je nergens anders vindt.

Ga naar Barney’s Warehouse