Series zijn het helemaal op het moment. Je hoort er niet bij als je niet minstens drie series volgt of gebingewatched hebt. Wij vrouwen kijken deze series natuurlijk vanwege de geweldige verhaallijnen en plots. Maar stiekem toch ook wel voor het mannelijk schoon wat er voorbij komt. Daarom werd het tijd voor een lijstje en toen ik mijn vriendinnen hiervoor inschakelde bleek de lijst behoorlijk lang. Vandaag deel 1 van onze lijst favoriete mannelijke acteurs!

Gabriel Macht – Harvey Specter in Suits

Mannen in pak, tja dat is toch een geval apart. Harvey is altijd in control en zal altijd zijn woord houden. Daarnaast is hij ook nog eens steenrijk door z’n werk als advocaat en een echte womanizer. Een echte droomman dus! Suits is daarnaast een geweldige serie, mocht je nog niet verslaafd zijn dan moet je nu toch echt beginnen te kijken.

Rami Malek- Elliot Alderson in Mr. Robot

Toegegeven dit is misschien een beetje een rare crush, want Elliot heeft een zware morfineverslaving en is ook psychisch verre van in orde. Maar toch, een nerd die zo slim is dat hij elke computer kan hacken, wekt gewoon mijn nieuwsgierigheid op. Mr. Robot is nu bezig aan het tweede seizoen en als je er eenmaal aan begint dan is er geen weg meer terug. De serie mixt interessante karakters met een cyber-oorlog die ons huidige bestaan helemaal weet te ontwrichten.

Chace Crawford – Nate Archibald in Gossip Girl

Gossip Girl is al sinds 2012 niet meer uitgezonden maar gelukkig staan alle seizoenen op Netflix. Zelf kijk ik nog regelmatig een aantal afleveringen terug, niet alleen om weg te dromen in de ogen van Nate maar ook vanwege de jaloersmakende kleding die Serena en Blair dragen. Oh, en laten we die andere hottie in de serie, Dan Humphrey, ook niet vergeten.

Wentworth Miller – Michael Scofield in Prison Break

Ook deze serie is een oudje, maar goed nieuws voor de fans. Er komen nieuwe afleveringen aan! Michael is de superslimme goodguy die er alles aan doet om zijn broer uit de gevangenis te krijgen. Met zijn getatoeëerde lijf en sexy fluisterende stem bracht hij menig vrouwenhart op hol. Ik kan nu al niet meer wachten op de nieuwe beelden.

Kid Harington – Jon Snow in Game of Thrones

Uiteraard kan GOT niet ontbreken in dit lijstje. De populairste serie van dit moment en volgens velen de beste serie ooit gemaakt. Jon is een echte goodguy die er alles aan doet om zijn familie te beschermen. Heel even was er paniek van Jon leek seizoen 5 niet te overleven maar gelukkig werd hij in seizoen zes weer tot leven gewekt. De makers van de serie zagen ook wel in dat ze zo’n hottie niet zomaar konden laten verdwijnen.

Genoeg serie-inspiratie voor jou als je deze mannen nog niet kende. Aangezien er genoeg knappe kerels in serieland rondlopen zal ik dan ook snel een deel twee samenstellen. Tot die tijd moet je het hier even mee doen en mocht je zelf nog suggesties hebben, laat het dan vooral weten in de reacties!