De meeste vrouwen hebben toch een zwak voor mannen met gitaar. Het idee dat hij speciaal voor jou een liedje schrijft en dit voor je speelt. Terwijl achter jullie het haardvuur knappert en als een godin op een kleedje ligt. Zwijmel Zwijmel Zwijmel. Mannen met gitaar dus, maar omdat we muzikaliteit in het algemeen ontzettend aantrekkelijk vinden hebben we soms maar meteen de hele band erbij gezet. Voor wie ga jij een kaartje kopen?

1. John Mayer

John is inmiddels al 38 maar kijk even in die puppy-oogjes en je bent verkocht. Vrijgezel is ‘ie ook nog trouwens! Kleine tip: voeg John nu toe op Snapchat, dat maakt je leven echt een stuk leuker.

2. James Bay

James brak in Nederland door met de hit: ‘Hold back the river’. Waar hij eerst nog in het voorprogramma van bijvoorbeeld Taylor Swift speelde, verkoopt hij nu met gemak hele stadions uit in z’n eentje. Wie kan deze lange haren en hoed nou weerstaan?

3. Kings of Leon

De broers en neef Followill zijn een van de meest succesvolle rockbands van deze tijd. Buiten het feit dat ze te gekke muziek maken zijn ze ook nog eens erg aangenaam om naar te kijken.

4. Adam Levine

De zanger van Maroon 5 kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze hottie heeft werkelijk alles mee: een goddelijk lichaam, felblauwe ogen en een gouden keeltje.

5. Mumford and Sons

Met hun folkgeluid veroverde deze vier mannen een paar jaar geleden de wereld. Het moet hartstikke gezellig en romantisch zijn om met deze vier gasten rond een kampvuur te zitten en van hun muziek te genieten.

6.Passenger

Deze singer-songwriter brak door met het prachtige nummer ‘Let Her Go’. Gevoelige liefdesliedjes die hij op z’n gitaar speelt terwijl hij je aankijkt met die schattige ogen van hem. Wij smelten weg!

7. Angus Stone

Misschien niet de meest bekende in dit rijtje, maar zeker niet de minste. Samen met z’n zus speelt Angus de meest prachtige deuntjes. Deze Aussie mag met zijn knappe koppie best een keertje naar Nederland komen voor een show.

8. Balthazar

Deze Belgische band stond de afgelopen zomer op zo’n beetje elk Nederlands festival. En terecht! De muziek is heerlijk en alsof dat nog niet genoeg reden is om vooraan te gaan staan, zijn de mannen van de band ook nog eens stuk voor stuk zwijmelmateriaal.