Het laatste seizoen van Temptation Island is nog maar net afgelopen maar in juni komt er alweer een nieuw seizoen. En niet zomaar een seizoen wat we zijn gewend. In het nieuwe seizoen doen namelijk bekende Nederlanders mee en er wordt al gespeculeerd over de deelnemers…

Net zoals met de reguliere Temptation seizoenen, is Michella Kox ook dit seizoen weer volop bezig om tips en roddels te verzamelen. Op haar YouTube-account plaatst ze dan ook regelmatig filmpjes met deze informatie. Een aantal dagen geleden is op social media een teaser verschenen van het aankomende seizoen.

Teaser

Presentatoren Yolanthe cabau Sneijder en Kai Gorgels verklapten nog niet de deelnemers maar met de nodige research zijn er al een paar koppels bekent.

Koppels

Ook verklapt Kox dat ze na de nodige research erachter is gekomen dat Utopia koppel Ruud en Rowena meegaan doen aan het programma. Naast bekende Nederlanders wordt er gespeculeerd over een koppel dat al eerder mee heeft gedaan aan Temptation Island. Kox denkt dat het gaat om Rosanna en Niels. Vorig jaar heeft dit koppel hun relatie nog maar net weten te redden maar Michella is er op dit moment niet zo zeker van.

In het filmpje hieronder vertelt ze het volgende koppel…

Wij wachten maar al te graag de volgende tips van Michella af. Het seizoen is dit jaar opgenomen in Mexico en begint in juni. Het is helaas wel alleen via Videoland te kijken.