Hiep, hiep, hoera voor onze koning Willem-Alexander! De dag dat de vlaggen uitgaan, oranje tompoucen worden gegeten en overal feest wordt gevierd. Op deze dag moeten we natuurlijk wel onze nationale kleur met trots dragen. Wij hebben daarom de leukste outfits voor op Koningsdag, met een oranje tintje, op een rij gezet.

Weersvoorspelling Koningsdag

De meeste feesten op Koningsdag worden buiten gehouden en de weersvoorspellingen zien er helaas niet al te best uit. Het ziet er naar uit dat het de hele dag blijft regenen en het tussen de 10 en 13 graden wordt. Pas hier je Koningsdag outfit op aan, ga bijvoorbeeld eerder voor die jas met een capuchon in plaats van een faux fur jas.

Koningsdag outfit dames voor buiten

Je staat waarschijnlijk vandaag de hele dag te feesten dus dan is het belangrijk dat je outfit comfy maar ook zeker fashionable is. Het wordt niet al te warm dus trek een fijne coltrui aan. Er moet natuurlijk wel oranje in je outfit terugkomen, laat dit bijvoorbeeld naar voren komen in je Koningsdag shirt. Met wat details kan jij je outfit afmaken.

Koningsdag outfit

Koningsdag outfit dames voor binnen

Wil je voor één eyecatcher in je outfit gaan? Kies dan een oranje jurk wat perfect past bij Koningsdag. Maak de outfit wat speelser om een leren riem toe te voegen en geef het juist een chique twist door er overknee boots onder te dragen.

Oranje kleding Koningsdag

A touch of orange

Vind jij kleding voor Koningsdag too much? Voeg dan alleen een aantal Koningsdag accessoires toe aan jouw outfit. Houd je outfit basic en draag bijvoorbeeld een opvallende oranje riem. Met een oranje scrunchie maak je je outfit helemaal af en ben jij Kingsday proof!

De leukste outfits voor Koningsdag

Extra tips voor een leuke Koningsdag outfit

Koningsdag is ook een beetje de dag van oranje feestkleding. Zo kan je een opvallende oranje boa aan je outfit toevoegen of voor de welbekende Kingsday shirts gaan. Niks is te gek op deze feestdag, alles kan en alles mag. Proost, op de koning!