De verjaardag van je bestie is toch wel iets om naar uit te kijken. Op deze dag mag je haar eens goed in het zonnetje zetten en daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij. Vind jij het lastig om het perfecte cadeau voor je beste vriendin te vinden? Wij hebben een lijstje gemaakt met leuke cadeautjes voor je beste vriendin. Lees het hieronder!

Beste cadeau voor je vriendin

#1 Een fotoalbum

Wat is er leuker voor je beste vriendin dan een persoonlijk cadeau? Maak daarom een eigen fotoalbum en plak daarin jullie leukste kiekjes. Er zijn ontzettend veel bedrijven waarbij jij een fotoalbum kan digitaliseren maar hoe leuk is het om een handgemaakt fotoboek te geven? Leef je uit met versieringen, wees creatief en schrijf bij iedere foto een persoonlijk verhaaltje. Sowieso dat jij je beste vriendin hiermee gaat verrassen!

#2 Vriendschap sieraad

Een mooi cadeau bedenken voor je beste vriendin kan nog best lastig zijn. Wat dacht je van een vriendschap sieraad? Naast dat dit de laatste tijd een mega grote trend is, is het ook een mooie manier om jullie vriendschap te bezegelen. Vraag jij je af wat een vriendschap sieraad is? Dit is een sieraad wat uit twee delen bestaat. Neem als voorbeeld een armband, de ene armband bevat een rondje met een uitgezaagd hartje en de andere armband bestaat uit het hartje. Hoe schattig en origineel is dit cadeau voor je beste vriendin?

#3 Een luxe picknick

Een leuk cadeautje voor je beste vriendin kan ook uit een activiteit bestaan. Organiseer bijvoorbeeld als verrassing een luxe picknick voor haar. Regel een mooie locatie, versier het picknick plekje en haal allemaal lekkere dingen. Gegarandeerd dat jij en je bestie een ontzettend gezellige middag gaan hebben.

#4 Scooters huren

Op zoek naar een avontuurlijk verjaardagscadeau voor je beste vriendin? Huur voor een hele dag scooters af en ga met z’n tweeën lekker touren. Het leukste is om dit in een stad/dorp te doen waar jullie nog nooit zijn geweest, zo kunnen jullie je laten verrassen door de omgeving. Maak onderweg bijvoorbeeld een tussenstop om even bij te komen tijdens een gezellige picknick. Geen twijfel over mogelijk dat jouw best friend dit onwijs leuk gaat vinden.

#5 Geef een ster cadeau

Op zoek naar het beste en meest originele cadeau voor je vriendin? Geef haar dan een ster cadeau. Ja je leest het goed, je kunt een ster uit het heelal kopen. Hoe dit werkt zullen wij jou uitleggen. Via bepaalde sites kan je tegen een betaalbare prijs een eigen ster registreren. Deze ster geef jij bijvoorbeeld een naam en dit kan je dan bekijken via een speciaal sterren register. Hoe bijzonder is het om dit cadeau te geven aan je bestie en hiermee jullie vriendschap te vereeuwigen?