De r zit weer in de maand en dat betekent maar één ding: herfst is coming! Tijd om eens je garderobe onder de loep te nemen en bewuste keuzes te maken over wat je wel en niet in de kast wilt hebben hangen. Loop jij er het liefst volgens de laatste trends bij? Dan is deze blog iets voor jou, want wij bespreken de trends van het moment in modeland! Lees snel verder om op de hoogte te zijn van de laatste trends voor herenmode!

Het overshirt

Laagjes zijn key tijdens de koudere seizoenen. In het altijd wisselvallige Nederland zijn laagjes al helemaal geen overbodige luxe. Want ’s morgens kan het zonnetje nog zo lekker schijnen, dat betekent niet dat je ’s middags ook lekker weer kunt verwachten. Een item dat helemaal volgends trend van het moment is en ideaal voor het creëren van lagen is het overshirt. Draag ‘m open over een polo voor een ongedwongen, casual look of zorg voor een wat zakelijkere look door er een blouse onder te dragen!

Ruitjes

Je kunt het zo gek niet bedenken: ruitjes zie je op alle kledingstukken. Denk aan blouses, colberts, broeken en zelfs op tassen vind je ruitjes. Voor de herfst ga je voor ruitjes in de wat donkere kleur segmenten zoals grijs, bruin en terracotta. Ga voor een volledige ruit outfit of kies voor één klassieker met ruitjes!

Intense kleuren

Haal de felste kleuren uit de kast, want na de zomer is ook de herfst ready for some colour! De tofste merken laten zien dat ook voor mannen kleur het helemaal is deze herfst en winter. Combineer verschillende kleuren met elkaar, want ook dat kan gewoon. Ga je voor effen of kies je toch voor een leuke print? Alles is mogelijk dit seizoen!

Intense-kleuren

Corduroy

Corduroy: een oude klassieker! Deze stof is natuurlijk super retro, maar blijft top in modeland! De stof is lekker warm en gemakkelijk te combineren met andere stoffen. Daarnaast vind je corduroy in veel verschillende kleuren, dus voor iedereen is er wel wat te vinden!

Jassen

Wat betreft jassen is er enorm veel keuze dit najaar. De trends lopen namelijk uiteen. Zo blijft een oude, daar is die weer, klassieker, de mantel. Lang, dus lekker warm en goed te combineren met de klassiekers die we hiervoor hebben genoemd. Daarnaast is er ook een meer sporty trend dit najaar wat betreft jassen, namelijk de bodywarmer. Misschien te koud voor in de ijskoude winter, maar zeker een goede optie voor het herfstseizoen. Draag hem met een warme trui om toch lekker warm te blijven!