Ben je op zoek naar mooie sieraden met een persoonlijke touch, bijvoorbeeld om een speciale datum te onthouden of om een mooi cadeau te geven? Dan is het leuk om je sieraden te laten graveren. Zo maak je je sieraden nog persoonlijker én uniek. Bij Finaste sieraden zijn er heel veel mogelijkheden om je sieraden, zoals oorbellen, kettingen, ringen en armbanden, gratis te laten graveren. Hier lees je alles over de mogelijkheden om je sieraden te laten graveren.

Wat kun je op je sieraden laten graveren?

Als je een sieraad wil laten graveren, dan doe je dat meestal om een speciale reden, zoals een trouwdag, verjaardag, vanwege een goede vriendschap of misschien gewoon omdat het mooi is. Gelukkig zijn er bij Finaste sieraden heel veel opties van wat je in het sieraad kunt laten graveren. Allereerst kun je een naam of initiaal laten graveren, bijvoorbeeld die van jezelf, van je geliefde of van je beste vriend of vriendin. Daarnaast kun je een datum laten graveren, zoals de datum van jullie eerste ontmoeting of een andere datum die je graag wil onthouden. Naast deze standaardopties is het ook mogelijk om iedere andere tekst die je maar wil te laten graveren. De opties van wat je kunt laten graveren zijn dus eigenlijk eindeloos.

Welke sieraden kun je laten graveren?

Welke sieraden kun je laten graveren

Ook wat betreft de sieraden zelf zijn er heel veel opties. Allereerst moet je natuurlijk voor jezelf bedenken wat voor sieraden je graag zou willen laten graveren. Je hebt de keuze uit graveerbare oorbellen, graveerbare kettingen, graveerbare ringen en graveerbare armbanden.

Graveerbare oorbellen

Graveerbare oorbellen bestaan uit een ringetje met een hanger eraan, waar je tekst op komt. Voor de hangers zijn er meerdere opties. Zo kun je kiezen voor een ronde hanger met of zonder versiering langs de rand, een graveerbaar hartje of een rechthoekige hanger. Verder kun je kiezen voor verschillende materialen, zoals stainless zilver en goud, afhankelijk van je eigen smaak. Op de hanger kun je dan een naam of initiaal laten graveren, voor bijvoorbeeld jezelf, je moeder, je beste vriendin of je zus.

Graveerbare kettingen

Met graveerbare oorbellen had je al veel opties, maar met graveerbare kettingen heb je er nog veel meer. De hangertjes voor een ketting die je kunt laten graveren zijn er in een heleboel vormen, zoals een hartje, een rechthoek, een muntje, een ovaal of een slotje. Daarnaast zijn er nog een heleboel designs voor de ketting waar je uit kunt kiezen, zoals een elegante dunne ketting met weinig poespas, in minimalistische stijl, of juist een wat robuustere en opvallend snoer. Het is zelfs mogelijk om meerdere hangertjes te laten graveren aan één ketting, zoals met een Greek style ketting. Ook kun je bij graveerbare kettingen, net als bij graveerbare oorbellen, kiezen voor goud of zilver. Vind je alleen een ketting met gravering of alleen gegraveerde oorbellen niet genoeg, dan kun je die natuurlijk altijd combineren met andere Finaste sieraden, die je ook kunt laten graveren, zoals ringen en armbanden.