Niks is zo leuk dan een mooie make-uplook bij jezelf te creëren. Alleen is het nou eenmaal een feit dat kwalitatieve make-up producten nogal prijzig zijn. Maar dat hoeft vanaf nu niet meer een groot probleem te zijn want wij hebben de beste budgetproof namaakproducten voor jou uitgezocht.

I hearth makeup palette VS Too faced chocolate bar palette

Everybody loves chocolate en dat geldt precies hetzelfde als voor het chocolate oogschaduwpallet. Het palet is gevuld met super shiny tinten en je kan er eindeloze looks mee maken. Nu is alleen het originele palet rond de 50 euro en dat vinden wij natuurlijk een klein beetje overdreven.

High-budget: Too faced chocolate par palette – € 46,40

Low-budget: I hearth makeup Revolution – € 9,99

Real techniques blender VS Beautyblender

Als je foundation goed zit, is meestal het belangrijkste gedeelte van je make-up al gedaan. Foundation kan je op verschillende manieren aanbrengen. De een doet het met een kwast en de ander gebruikt liever een blender. In dat laatste geval hebben we een mega dupe voor je gevonden. De originele blenders zijn uitgevonden door Beautyblender maar die zijn wel aan de prijzige kant.

High-budget: Beautyblender – €19,95

Low-budget: Real techniques blender – €5,95

Essence highlighter VS MAC soft and gentle highlighter

Highlighter kan natuurlijk nooit ontbreken aan je make-uplook. Het zorgt ervoor dat een gezonde glans op je gezicht hebt en het liefst ga je er helemaal mee los. Wij hebben voor jou de beste dupe gevonden.

High-budget: MAC soft and gentle – €31,50

Low-budget: Essence Let it glow! – €2,99

NYX soft matte lip cream VS Kylie Jenner lip kit

De juiste lipkleur zorgt net even voor de finishing touch. Het belangrijkste bij een lippenstift is dat die de hele dag blijft zitten. Je hebt natuurlijk geen zin je lippen om de tien minuten bij te werken. De laatste tijd zijn de nude tinten erg veel gedragen kleuren als het gaat om lippenstift. Iedereen kent vast de welbekende Kylie Jenner lip kits en weet dan ook dat deze aan de prijzige kant zijn. Daarboven staat wel dat de kleuren prachtig zijn. Wij hebben voor jou de perfecte dupes gevonden.

High-budget: Kylie Jenner lip kit – €29,00

Low-budget: NYX soft matte lip cream – €6,90