Van de een op andere dag had iedereen het over de nieuwe Netflix serie Stranger Things. Deze scheen zo goed te zijn, dat mensen de acht aflevering lange serie achter elkaar uitkeken, soms wel voor een tweede keer.

Maar wat maakt de serie de moeite waard om te kijken? Stranger Things is de perfecte combinatie tussen science fiction en horror. De spanning, de actie en het mysterie maakt het onmogelijk te stoppen met kijken na de eerste aflevering.

Het verhaal speelt zich af in de jaren ’80 en begint met vier beste vrienden die in een van de kelders bij de jongens thuis een spel spelen. Zodra iedereen in de avond naar huis fietst wordt één van de jongens aangevallen en mee genomen door een mysterieus wezen. Zijn moeder en vrienden weigeren te geloven dat hij dood is en gaan met gevaar voor eigen leven opzoek naar de jongen. Tijdens hun zoektocht komen ze niet alleen achter mysterieuze dingen die in de stad gebeuren, maar ontmoeten ze ook een meisje met paranormale krachten die hen helpt de jongen te vinden.

Nu zijn wij benieuwd, hebben jullie de serie al gekeken en konden jullie ook niet stoppen met kijken?