We hebben allemaal wel eens een break-up meegemaakt en die zijn o zo pijnlijk. Waarschijnlijk was jullie relatie toch niet helemaal ideaal, is hij een eikel en verdien je vele malen beter. Maar dat wil je nu allemaal niet horen. Je bent hartstikke zielig en wil gewoon alleen maar huilen. Je vriendinnen steunen je en brengen ijs en chocolade en wij steunen je ook. Daarom deze heerlijke playlist met nummers die je keihard mee gaat zingen. Maar ook liedjes om er heel snel weer overheen te komen.

1. Cher- Strong Enough

Je gelooft het misschien nog niet, maar je bent echt sterk genoeg om zonder hem te leven!

2. Anouk – R U Kiddin’ Me

En vooral het stuk: ‘I am better than, I am!’ Heel hard mee!

3. James Blunt- Goodbye me Lover

Tijdens dit nummer mag je gewoon keihard janken en je afvragen wat je fout hebt gedaan. Neem nog maar een stukje chocolade meid!

4. Alanis Morissette – Your Oughta Know

Al die woede moet er uit tijdens dit nummer! Ook heb je tijdens dit nummer alle recht om zijn spullen door de kamer te smijten.

5. Adele – Someone Like You

Natuurlijk kan de grootste hit van Adele hier niet ontbreken. Neem die bak ijs op schoot en laat je vriendinnen eindeloos herhalen dat je echt wel over hem heen komt en dat er echt wel iemand komt die nog beter bij je past.

Herhaal deze playlist tot het ijs op is en de pijn langzaam weggaat. En of je het nu wil horen of niet: hoe leuk hij ook was, je kunt echt wel zonder hem!