Als je zo begin jaren negentig bent geboren dan had jij sowieso een MP3 Speler. Op je kamer stond natuurlijk de nieuwste hitzone op maar voor onderweg had je natuurlijk ook muziek nodig. Via Limewire of Bearshare haalde jij alle nieuwste hits (en virussen) binnen. Daarom een lijstje met de grootste hits van toen. En stiekem ga jij deze nummers de komende week nog erg vaak luisteren!

Stuck – Stacie Orrico

Stiekem tekenden we na het zien van deze clip ook allemaal zo’n moedervlek boven onze lip!

Born to make you happy – Britney Spears

Zeker niet het meest bekende liedje van Britney, maar misschien wel het beste. Tijd om deze weer even in je Playlist te knallen dus.

Can’t fight the moonlight – LeAnn Rimes

De film Coyote Ugly (met Tyra Banks!) was het helemaal en dit liedje zong je uit volle borst mee. Stiekem leek het jou ook wel wat om in zo’n bar te gaan werken.

Zinloos- Lange Frans & Baas B

Een nummer met een boodschap en dus zong je het op elke dorpsdisco volop mee. Weet iemand trouwens wat zangeres Ninthe tegenwoordig doet?

Ik ben je zat – Ali B & Brace

De doorbraak van Ali B en Brace. Uiteraard was je verliefd op Brace en wilde je ook zo’n piercing. Thuis op je kamer oefende je de tekst van de rap, want als je die helemaal mee kon zingen was je echt te cool.

 

Het is af en toe fijn om zo’n tripje down memory lane te maken. Welke liedjes missen we nog?