Nu de herfst alweer voor de deur staat, kan de zomerkleding waarschijnlijk wel weer worden opgeborgen. Met de herfst en winter in aantocht is het namelijk weer tijd voor kleding met lange mouwen, jassen, sweaters, hoodies en ga zo maar door. Uiteraard zijn er dan ook weer nieuwe trends op het gebied van mode voor aankomende herfst en winter. En deze trends hebben ook veel te maken met de modekleuren van het najaar van 2021. Want welke modekleuren zijn aankomende herfst en winter populair en moet je eigenlijk wel in je garderobe hebben? Wij zetten het voor je op een rijtje in dit artikel, dus lees snel verder!

Lichtgrijs

Eén van de modekleuren van de herfst en winter 2021 die in de mode is, is lichtgrijs. Deze kleur is dus eigenlijk wel een must om in je garderobe te hebben. Bij mooie kledingstukken in deze modekleur zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld lichtgrijs leer, een lichtgrijze jas of lichtgrijze laarzen. Lichtgrijs is een modekleur die goed te combineren is met andere kledingstukken, wat natuurlijk mooi meegenomen is om een mooie outfit te creëren voor de herfst of winter. Je kunt deze kleur goed combineren met andere kleuren, maar het kan ook een leuk idee zijn om jouw outfit gewoon helemaal lichtgrijs te maken.

Chocoladebruin

Een modekleur die je ook goed in de gaten kunt gaan houden dit najaar, is chocoladebruin. Deze modekleur is namelijk in deze seizoenen helemaal on trend. Van een chocoladebruine broek of rok tot sweater of jas: alles kan dit najaar voorbijkomen. Het kan dan ook zeker geen kwaad om een chocoladebruin kledingstuk in je garderobe te hebben hangen. Met deze kleur creëer je al snel een chique outfit.

Goud

Misschien had je deze niet zo snel in dit lijstje verwacht. Toch mag je de modekleur goud zeker gaan onthouden, want dit najaar ga je het ongetwijfeld veel zien. Van een gouden shirt tot een geheel gouden pak: dit najaar is met deze kleur haast niets te gek. Als je dit iets te extreem vindt, kun je uiteraard ook kiezen voor wat gouden accessoires. Goud is helemaal in de mode dit najaar, dus houd dat in gedachten!

Wit

Hoewel deze modekleur vaak in de zomer populair is, zal het dit najaar ook een blijvertje zijn: wit. Wit is een van de trendkleuren van dit seizoen en is goed te combineren met andere kleuren. Een witte blazer, witte sweater, witte broek, witte jas of een compleet witte outfit: het is helemaal aan jou. Zorg er in ieder geval dat je wat witte kledingstukken in je kast hebt liggen, want deze kunnen dit najaar maar al te goed van pas komen!

Felgroen

Waar we normaal gesproken vooral donkergroen vaak zien in de herfst en winter, komt daar nu een andere groentint bij: felgroen. Deze modekleur van het najaar van 2021 is lekker fris en kan jouw outfit echt een boost geven. Van een broek of trui tot blouse of jas: deze kleur kun je zeker in gedachten houden als je nog kleding nodig hebt voor het aankomende najaar. Felgroen is een van de nieuwe modekleuren en zeker goed om in je achterhoofd te houden.

Diep oranje

Oranje was dit jaar helemaal al on trend en ook dit najaar blijft dat zo. Dit najaar beloven we vooral veel diepe oranjetinten te zien. Dit creëert een winterse look. Kledingstukken die tof zijn in deze kleur zijn bijvoorbeeld blouses, truien en sweaters. Ook accessoires in diep oranje kunnen enorm mooi zijn voor in de herfst en winter.

Zacht roze

Deze behoort ook zeker in het rijtje van modekleuren voor aankomende herfst en winter: zacht roze. Deze bubbelgum roze tinten zijn zeer geschikt voor een mooie, winterse outfit. Denk bijvoorbeeld aan mooie truien en sweaters. Zacht roze is ook goed te combineren met andere kleuren, wat een groot voordeel is. Het is in ieder geval een aanrader om een zacht roze kledingstuk in je garderobe te hebben voor dit najaar. Je kunt hier namelijk de meest toffe outfits mee creëren!

Kortom: er zijn weer flink wat modekleuren in de mode dit najaar. Hier kun je dus zeker rekening mee houden als jij nog nieuwe outfits wilt inslaan voor de herfst en winter. Zeker als jij het leuk vindt om de laatste trends op te volgen, kan het leuk zijn om deze modekleuren te laten terugkomen in jouw garderobe dit najaar. Met behulp van deze modekleuren zal je in ieder geval altijd stijlvol de deur uitlopen in de herfst- en wintermaanden!