Draag jij het liefst iedere week andere nagellak? Dan heb je vast al een hoop nagellaktrends uitgeprobeerd. Of het nu een neutraal kleurtje, fel kleurtje of nagellak met mooi patroon is: het is allemaal goed mogelijk, je kunt hier eindeloos mee variëren. Er zijn dan ook vaak nieuwe trends op het gebied van nagellak. Benieuwd welke nagellaktrends je dit aankomend najaar veel gaat zien? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten het voor je op een rij in dit artikel, dus lees snel verder.

Glitters

Deze nagellaktrend zagen we ook in de zomer al veel: glitters. En ook dit najaar belooft het weer een blijvertje te worden. Je kunt hierbij kiezen voor hele glitter nagels, maar het kan ook leuk zijn om het wat neutraler te houden en slechts een paar glitters toe te voegen op jouw nagels. Dit kan namelijk ook hele leuke nagels opleveren. Een paar potjes glitter nagellak inslaan kan dit najaar dus zeker geen kwaad, want hier kun je lekker mee variëren. Deze nagellaktrend is vooral ontzettend leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld feestelijke gelegenheden. Zo ben je helemaal in thema!

Mat en glanzend

Wat ook behoort tot de nagellak trends voor herfst en winter 2021, is de nagellaktrend mat en glanzend. Waar je normaal gesproken misschien kiest voor of een matte nagellak of een glanzende nagellak, kan het dit najaar ook gewoon allebei. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, want het resultaat is zeer mooi. Begin bijvoorbeeld met een matte nagellak en maak jouw nagels daarna af met een mooie glans. Mat en glanzende nagellak combineren op jouw nagels zorgt ervoor dat jouw nagels een chique uitstraling krijgen en hiermee loop je altijd stijlvol de deur uit.

Meerdere kleuren op één nagel

Wat ook helemaal hip is op het gebied van nagellak dit najaar, zijn meerdere kleuren op de nagels. Dit zagen we in de eerdere seizoenen van dit jaar ook al regelmatig voorbijkomen en het belooft een blijvertje te zijn. Niets kan te gek en je kunt met behulp van deze nagellaktrend de leukste kleurencombinaties uitkiezen. Zo kun je lekker afwisselen en zijn jouw nagels lekker trendy aankomende herfst en winter. Voor welke kleurencombinaties ga jij?

Elke nagel een andere kleur

Een echte trend op het gebied van nagellak voor het najaar van 2021? Elke nagel een andere kleur. Dat betekent dus dat het volkomen stijlvol is als jij dit najaar met allerlei verschillende kleuren nagellak tegelijk rondloopt. Elke nagel in een andere kleur, het kan een toffe uitstraling hebben. Het kan dan ook zeker de moeite waard zijn om eens uit te proberen. Denk hierbij eens aan bijvoorbeeld herfstkleuren nagellak, om helemaal in de stijl van het najaar te blijven. Maak leuke combinaties, met deze trend kan haast niets te gek! Let wel op dat deze nagellaktrend misschien niet geschikt is voor iedere gelegenheid.

Minimalistisch

French manicure is dit najaar ook helemaal hip. Het mag dit najaar namelijk zeker minimalistisch, want dit is een enorme trend. Hiermee zit je altijd goed, deze nagels zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Dit is een groot voordeel, want je bent er met minimalistische nagels van verzekerd dat je stijlvol de deur uitloopt dit najaar.

Dun randje

Het is mogelijk om je nagels te voorzien van een dikke, witte rand. Echter is het dit najaar ontzettend populair om juist te kiezen voor een dun, randje in een bepaalde kleur. Dit geeft een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat jouw nagels niet te extreem worden. Het kan zeker een aanrader zijn om deze trend uit te proberen. Je kunt hier eindeloos mee combineren, wat een groot voordeel is.

Donkerrood

Een echte herfst- of winterkleur die je in je achterhoofd kunt houden, is donkerrood. Een potje donkerrode nagellak inslaan kan dus zeker een goed idee zijn, want deze kleur op je nagels dit najaar is een grote trend. En dat is uiteraard niet zomaar zo. De kleur donkerrood op je nagels geeft een chique en stijlvolle uitstraling en deze kleur is goed te matchen met bijvoorbeeld veel kleuren in je outfit of andere make-up artikelen.

Als jij iemand bent die graag nieuwe dingen uitprobeert op het gebied van nagellak, dan kan het zeker een idee zijn om bovenstaande nagellaktrends goed te onthouden. Het kan dan namelijk ontzettend leuk zijn om deze eens uit te proberen aankomende herfst en winter. Met deze bovenstaande nagellaktrends ben jij ervan verzekerd dat jouw nagels er goed uitzien dit najaar, dus als nagellakliefhebber kun je hier zeker mee aan de slag!