De afgelopen tijd zijn we overspoeld met berichten van vloggers die in verwachting zijn. Was de ene bekendmaking net binnen gedrongen, dan werd de andere weer op social media gezet. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt voor als je het even niet meer kon bijhouden.

Monica Geuze

Eind december maakte de Youtuber bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Voor haar vriend Lars Veldwijk wordt dit zijn tweede kind.

Manon Tilstra

In augustus maakte de vlogster al bekend dat ze samen met haar vriend Dwayne Zandvliet hun eerste kindje verwachten. Haar zus, Paulien Tilstra, is een aantal maanden geleden al bevallen van haar tweede kindje.

Serena Verbon

Serena is ook wel bekend van haar YouTube-kanaal Beautylab en maakte op de laatste dag van 2017 bekend dat ze in verwachting is. Voor zowel Serena als haar vriend George van het YouTube-kanaal Fijne vrienden wordt dit hun eerste kindje.

Sanny Verhoeven

Via haar YouTube-kanaal Sanny zoekt geluk maakte ze bekend dat ze in verwachting is. Ze maakte dit samen met haar man Jorg op tweede kerstdag bekend. Ook hebben ze al aangegeven dat er op het kanaal verschillende soorten filmpjes komen over de zwangerschap.