Over het algemeen is het heerlijk als je ‘s avonds naast je vriend het bed in kan kruipen en tegen hem aan kan liggen. Maar soms heb je ook van die momenten dat je het liefst alleen wil liggen omdat je lover bijvoorbeeld continu de dekens jat of dat het bed te klein is. Herken jij onderstaande punten?

Jullie hebben altijd een strijd over de dekens

Als je lover de dekens niet pikt, dan trek jij ze wel naar je toe. En dat steeds heen en weer, alsof het een touwtrek spelletje is. Jullie hebben het er vast al wel eens over gehad om twee eenpersoons dekens te kopen, zodat jullie beiden het niet meer koud hoeven te krijgen.

Je lover snurkt luid

Deze ergernis is het grootst als jij door het gesnurk van vriendlief niet in slaap kan komen. En dat wordt alleen maar erger als je al zoveel dingen hebt geprobeerd om je lover te laten stoppen met snurken maar niets daarvan effect heeft. Dat wordt dus proberen te negeren en hopen dat het vanzelf stopt…

Hij pikt de meeste ruimte in

Ondanks dat jij misschien niet zo groot bent, wil jij natuurlijk wel graag een even groot plekje als je vriend in bed. Helaas denkt hij daar anders over. Tijdens het slapen ligt hij er namelijk zo breed bij, dat jij op het randje van het bed ligt of tegen de muur aangedrukt wordt…

Je wordt regelmatig geplet

Als je lover zich omdraait in zijn slaap, houdt hij er geen rekening mee dat jij nog naast hem ligt. Gevolg: zelf niet meer kunnen bewegen en een slapende arm omdat je vriend daar bovenop ligt. En dan hebben we het er nog niet eens over gehad hoe vaak hij wel niet op jouw haar ligt…

Soms wordt je getrapt door een random spartelend been

Vraag jij je af waar al die blauwe plekken vandaan komen? Denk dan maar eens na of je wel eens door een spartelend been van je lover wordt getrapt. Want dan kunnen die blauwe plekken heel goed daar door komen.

Hij ademt heel hard in je oor

Lepeltje lepeltje slapen kan heel fijn maar tegelijkertijd ook irritant zijn. Je lover krijgt bijvoorbeeld jouw haar in zijn gezicht en jij voelt continu zijn harde adem in jouw oor waardoor het kriebelt. Zo naar! Maar je wil eigenlijk ook niet omdraaien, want in zijn armen liggen is het fijnste dat er is!

koppel in bed

Zijn koude voeten tegen jouw warme lichaam

Hij is net naar de wc geweest op zijn blote voeten en stapt het bed weer in. Omdat jij al lekker onder de warme dekens ligt, ben jij zelf dus ook warm waardoor je vriend het fijn vindt om die ijskoude voeten tegen jou aan te drukken. Aaah dat is zo koud! Jij weet dan ook niet hoe snel je je benen weg moet trekken.

Je wordt wakker van zijn wekker

Soms komt het wel eens voor dat je vriend er eerder uit moet dan jij en dus zijn wekker zet. Dat is natuurlijk niet erg, tenzij jij wakker wordt van zijn wekker en je lover er gewoon doorheen slaapt. Moest het niet andersom denk je dan.

Als hij eruit gaat om te plassen, ben jij ook meteen wakker

Gelukkig komt dit niet zo vaak voor, maar als het dan een keer gebeurd dat je vriend er ‘s nachts uit gaat om te plassen, dan ben jij ook meteen wakker. Vriendlief weet namelijk niet wat zachtjes doen is en stapt lomp uit bed of gooit de deken van zich af waardoor jij wakker schrikt. Thanks schat!

Als je net slaapt, maakt je lover je weer wakker

Ben je net weer in slaap gevallen, komt je lover terug van de wc. Hij houdt er dan geen rekening mee dat jij misschien net weer lichtelijk slaapt en ploft zo het bed in. Hoppa, weer wakker. Soms denk je dan ook dat hij het er om doet ?.

Je kan niet je meest lelijke ondergoed aan

Als je alleen slaapt, maakt het niet uit hoe lelijk je ondergoed is. Niemand die het ziet tenslotte. Maar als je met je vriend slaapt, kun je niet die comfortabele maar o zo fijne onderbroek aan want dat vindt hij niet sexy. En je weet het: als je iets van hem wil kun je dat het beste met een sexy lingeriesetje aan doen ?. If you know what we mean.

Hij slaapt het liefst met het raam open, terwijl jij bevriest van de kou

Hij heeft het altijd warm en loopt zelfs als het buiten vriest nog in T-shirts rond. Maar jij daarentegen bent een echte koukleum en moet er niet aan denken om het dan ook ‘s nachts nog eens koud te hebben. Van jou mag dat raam dus wel dichtblijven.

 

Ondanks dat jullie al deze struggles ervaren, slapen jullie het liefste samen. Bij hem voel je je tenslotte veilig en samen wakker worden is het allerfijnste dat er is!