Door de jaren heen worden je sieraden steeds wat tijdlozer en hoeft het allemaal niet meer zo statement en groot. Wat vooral belangrijk is, is dat ze goed bij elkaar passen en echt een toevoeging zijn aan je outfit. Benieuwd welke tijdloze sieraden je echt in je collectie moet hebben? Lees dan snel verder!

Een paar parel oorbellen

Dat hoeven echt geen ouderwetse clip-on parel oorbellen van je oma te zijn. Je hebt hele mooie klassieke parel oorbellen die subtiel zijn en je outfit van plain naar elegant omtoveren. Bij klassieke sieraden denk je niet meteen aan sieraden met parels, maar voor feestelijke gelegenheden zijn het de mooiste sieraden om aan je look toe te voegen. Ze geven elke outfit een classy boost!

Een verfijnde gouden ketting

Natuurlijk kan dit ook zilver zijn, als je zilveren sieraden draagt. Maar de verfijnde ketting moet zeer minimalistisch zijn en een dunne schakel hebben. Dit is zo’n sieraad wat je nooit af doet. Eigenlijk is dat bij alle sieraden die we in dit artikel behandelen het geval ;). Want wanneer je tijdloze sieraden aanschaft bij Valmano bijvoorbeeld, is het aan te raden om er in te investeren. Duurdere sieraden kun je omhouden als je gaat douchen of sporten en ze blijven veel langer mooi. Dus kun je er langer van genieten!

Een ring met diamant

Dit hoeft geen verlovingsring te zijn, dat is uiteraard wel het ultieme sieraad. Een ring met een mooie diamant kun je ook heel prima aan je zelf cadeau doen voor het behalen van een bijzondere mijlpaal. Kies ook hier weer voor een ingetogen ring, die niet al te breed is en waarvan de diamant subtiel is. Je zult zien dat die heel goed te combineren is met je andere dainty sieraden.

Klassieke oorhangers

Een paar oorhangers geven je gezicht soms net dat beetje extra. Ze kunnen een hele simpele outfit bijvoorbeeld al helemaal ophalen. Wanneer je meerdere gaatjes hebt, is het handig om de klassieke oorhangers zo neutraal mogelijk te houden. Daardoor kun je ze met al je andere oorbellen combineren en de perfecte earparty creëren. Ook degene die wat meer uitgesproken zijn.

Een schakelarmband

Net als bij de ketting, hoe verfijnder en dunner de armband hoe beter. Tip: investeer in een mooie set van een ketting en armband. Zo heb je altijd een paar sieraden die bij elkaar passen en waar je je andere sieraden zoals je oorbellen en ringen op af kunt stemmen. Een mooi, tijdloos horloge erbij en je sieraden game is helemaal on point!

Heb jij je tijdloze sieraden collectie al compleet of ben je die door de jaren heen geleidelijk aan het opbouwen met de mooiste klassiekers? Hoe dan ook, deze sieraden zijn zeker van toegevoegde waarde dus des te belangrijker dat ze mooi zijn en goed bij jou passen!