Een echte musthave voor in jouw wintergarderobe is toch wel de winterjas. Een winterjas is in staat om jou te beschermen tegen de kou en andere weersomstandigheden, maar je wilt natuurlijk ook dat jouw winterjas stijlvol is. Ben je jouw huidige winterjas zat en heb je dus een nieuwe winterjas nodig? Dan is het goed om te kijken naar de winterjassen trends voor dames. En dit zijn er weer genoeg, dus je kunt hier best wat inspiratie uithalen. Benieuwd welke winterjassen er aankomende winter on trend zijn? Lees snel verder, wij zetten er een aantal voor je op een rij!

De gewatteerde jas

Het is al jarenlang een enorme favoriet: de gewatteerde jas. En ook de aankomende winter is deze jas nog lang niet uit het straatbeeld verdwenen. We zien deze gewatteerde jas in de wintermaanden al jarenlang voorbijkomen in neutrale kleuren als bijvoorbeeld zwart, wit en grijs. Echter komen daar wat meer opvallende kleuren bij deze winter, zoals bijvoorbeeld donkerblauw, roze, zacht geel, paars, groen en beige. Met de gewatteerde jas mogen we tijdens de koude dagen dus nu best wat meer opvallen.

Kleurrijk leer

Kleurrijk leer behoort ook zeker tot de winterjassen trends van de winter van 2021. Waar we leren winterjassen voorheen vooral veel zagen in donkere kleuren als bijvoorbeeld zwart, gaat het nu meer kleurrijk worden. We kunnen deze winter namelijk zomaar eens winterjassen van leer zien in de kleuren groen, geel, rood, paars of blauw. Een opvallende winterjas die vrij uniek is. Opvallen zal je hiermee dan ook zeker. 

Leren puffer

Puffer winterjassen zijn al een aantal jaar zeer populair, maar deze winter krijgt het iets extra’s. We gaan deze jackets nu namelijk zien met een leren coating. Hierdoor krijgt deze winterjas een meer moderne en stoere uitstraling. Zo’n mooie leren puffer is bovendien goed te combineren met een toffe jeans of pantalon. Hiermee kun je jouw outfit in ieder geval zeker compleet maken. Puffer jackets zien we deze winter in allerlei verschillende kleuren. Van neutrale kleuren als zwart en grijs tot opvallendere kleuren als groen en rood.

Oversized winterjas

De laatste aantal jaren zien we dat oversized helemaal in de mode is. Deze oversized trend gaan we dan ook deze winter weer terugzien. Oversized winterjassen zijn namelijk ontzettend geliefd deze winter. Hier zijn dan ook veel varianten van, waardoor je ruime keuze hebt. Of je nu gaat voor een donkere oversized winterjas of een oversized winterjas in een lekker fel kleurtje: je hebt keuze genoeg!

De teddy coat

Een winterjas voor dames die ook echt een blijvertje is, is de teddy coat. Deze jas was in afgelopen jaren al heel populair onder de dames. En dat is niet zomaar zo. De teddy coat is niet alleen heerlijk warm en comfortabel, ook nog eens zeer stijlvol. Deze winterjas is dan ook goed te combineren met andere kledingstukken, wat mooi meegenomen is. Teddy jassen zien we tegenwoordig al in zeer veel varianten. Van een bruine teddy coat tot een blauwe teddy coat: niets is te gek. Deze winterjas is dan ook zeker het overwegen waard als je nog zoekt naar een nieuwe winterjas. 

Statement winterjassen

We mogen deze winter ook lekker opvallen met onze winterjas, want statement winterjassen zijn tijdens de koude dagen helemaal in de mode. Drukke printjes, felle kleuren en franjes: het kan deze winter haast niet opvallend genoeg. Je pakt lekker uit met deze winterjas en staat zo dus zeker in de spotlights. Durf jij deze winter te kiezen voor een statement winterjas? 

Winterjas van imitatiebont

We blijven deze soort winterjassen ook in 2021 weer veel zien: de winterjas met imitatiebont. Het kan dan ook haast niet genoeg, tegenwoordig zijn er zelfs jassen die volledig hiervan zijn gemaakt. Deze jassen zien we in allerlei soorten varianten en kleuren, waardoor je ruime keuze hebt. Jassen met imitatiebont zijn vaak goed te combineren met andere kledingstukken. Je kunt hier dan ook een leuke outfit mee creëren. 

Deze winterjassen trends voor dames voor de wintermaanden van 2021 kun je zeker in je achterhoofd houden als je nog op zoek bent naar een toffe winterjas. Hiermee ben je namelijk en goed beschermd tegen de weersomstandigheden die de winter te bieden heeft én loop je helemaal on trend de deur uit. Of je nu kiest voor een neutrale gewatteerde jas of helemaal uitpakt met een statement winterjas: deze winter heb je genoeg mogelijkheden. Laat die koude dagen maar komen, want met een van deze winterjassen ben jij er helemaal klaar voor!