De meeste vrouwen vinden het leuk om hun nagels te verzorgen en daarna van een mooie nagellak te voorzien. Helaas blijft nagellak over het algemeen niet zo heel lang zitten, omdat het bijvoorbeeld nog niet goed droog is of omdat je je vingers ergens tegenaan stoot waardoor de helft er alweer vanaf is. Gelukkig is dat met de nagellaktrend van dit jaar, namelijk dip powder nails, verleden tijd!

De trend is niet helemaal nieuw, maar mede dankzij social media worden deze nagellak soort steeds populairder. Nu zul je je wel afvragen waarom dat zo is. Nou dip powder nails blijven veel langer zitten dan gelnagellak en je hebt er ook geen lamp voor nodig. Wel zo ideaal dus!

Wat is het?

Dip powder nails (in het Nederlands poedernagellak) zijn een kruising tussen acrylnagels en een gewone manicure. In plaats van nagellak komt bij dip powder de kleur van een gepigmenteerd poeder.

Hoe werkt het?

Zoals je hierboven ziet, geeft het een supergaaf effect! Waarschijnlijk wil je nu dan ook weten hoe je het moet doen dus bij deze. Breng als eerste een base coat aan, dip vervolgens je vingers in een klein potje met gekleurde poeder en ‘seal‘ ze tenslotte met een topcoat. Als het goed is blijft deze poeder dan 3, misschien zelfs wel 4 weken zitten!

Wat vindt jij van deze nagellaktrend? En ga jij dit ook proberen?