Je kent het vast wel, je kunt niks meer met je haar en bent echt toe aan iets nieuws. Een fresh new haircut is de oplossing voor al je haar struggles! En geef toe: happy new hair = happy new you.

Haartrends 2017

Als je iets nieuws wilt met je haar of gewoon een opfris knip beurtje hebt gepland, je voelt je toch een beetje herboren als je in de spiegel kijkt en jezelf ziet met een mooi kapsel. Weet je nog niet precies wat je wilt met je haar? No stress! We hebben de leukste haartrends van 2017 voor je op een rijtje gezet.

Haartrends 2017: stijlen

Korte & androgyn

Denk aan de nonchalante lob (lange bob) en bijna mannelijke korte kapsels. Dat laatste is gedurfd maar ook heel vlot in onze ogen!

De blunt cut

Niet iets om thuis zelf uit te proberen. Terwijl dat eigenlijk wel het principe van de blunt cut is: alles op één lengte en lekker bot afgeknipt. Moet niet heel moeilijk zijn! Maar om teleurstelling te voorkomen, toch maar even naar de kapper voor deze toffe haarstijl!

De bang is back

Hipper dan hip is die nonchalante pony dit jaar zeker. Het is één van de populairste haartrends van 2017. En in verschillende lengtes: van lang tot mega kort, alles kan! Zolang het maar bij je gezichtsvorm past.

Haartrends 2017: kleuren

Roze haar, lila haar, grijs haar.. het zijn allemaal haarkleuren die we dit jaar wel ergens voorbij hebben zien komen. Ook zijn er de bekende sprays waar je voor een paar dagen je haarkleur verandert. Wil je iets langer genieten van een mooie kleur in je haar, overweeg dan eens de volgende haarkleuren.

Bronde

Een klassieker onder de haarkleuren is bronde. Dit komt omdat het zowel uit koele als warme tinten bestaat. En deze tinten ook heel goed aan te passen zijn naar je huidskleur. Het heeft een subtielere uitstraling dan balayage waar met grovere highlights wordt geverfd in plaats van babylights.

Copper balayage

Over balayage gesproken, er is een nieuwe tint op de markt. Namelijk koper! Deze kleur geeft een prachtige warme gloed aan je haar. En fijne bijkomstigheid: je hebt geen zilvershampoo nodig ;).