Ben jij druk bezig met het vullen van jouw zomergarderobe? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, want in de zomermaanden wil jij uiteraard toffe zomeroutfits dragen. Vind jij het leuk om de laatste trends op te volgen qua mode? Dan is het een goed idee om te kijken naar de modekleuren die momenteel on trend zijn. En we kunnen beloven: dit zijn hele toffe kleuren die deze zomer eigenlijk niet in jouw zomerse garderobe mogen ontbreken. Ben je benieuwd naar de modekleuren van zomer van 2021? Lees dan snel verder, want wij zetten ze voor je op een rij in dit artikel.

Geel

Een kleur die je zeker in je garderobe moet hebben deze zomer, is geel. Deze frisse kleur is lekker opvallend, maar dat is zeker niet erg. Deze modekleur van de zomer van 2021 straalt levendigheid uit. Of je nu kiest voor een gele top, jurk, broek of jasje: je loopt met deze kleur in ieder geval lekker stijlvol de deur uit. Let wel op dat een compleet gele outfit wel heel erg opvallend kan zijn, waardoor het misschien net iets te veel wordt. Echter kan één kledingstuk absoluut geen kwaad, in tegendeel zelfs. En nog een voordeel: deze heerlijke kleur staat je ook fantastisch als je al een beetje bruin bent geworden door de zon. Gele items inslaan voor de zomer kan dus zeker een goed idee zijn.

Groen

Wat ook zeker behoort tot de modekleuren van zomer 2021, is groen. Of je nu kiest voor mosgroen, lichtgroen of donkergroen: het maakt niets uit want alles is momenteel populair. Groen is helemaal on trend aankomende zomer en dat begrijpen wij maar al te goed. Deze kleur is namelijk goed te combineren met andere neutrale kleuren, waardoor het jouw outfit een echte boost kan geven. Een paar groene kledingstukken kunnen dus zeker in jouw garderobe aankomende zomer. Denk bijvoorbeeld aan een toffe groene top, jurk, broek of shirt.

Wit

Deze kleur kan uiteraard niet ontbreken in dit rijtje als we kijken naar modekleuren van het voorjaar en de zomer van 2021: wit. Of het nu spierwit, gebroken wit, beige of nude is: het is allemaal on trend de aankomende zomermaanden. Vooral een spierwitte outfit is helemaal in de mode aankomende zomer. En dat snappen wij maar al te goed, want wit doet het in de zomermaanden uiteraard altijd goed. Bovendien staat wit ook prachtig als je wat bruin bent geworden door de zon. Al met al: wit kan niet ontbreken in jouw zomergardobe.

Roze

Deze modekleur ga je aankomende zomer echt overal zien: roze. En dan niet zomaar roze, maar vooral knalroze. Het kan niet opvallend genoeg deze zomer, dus met knalroze zit jij helemaal goed. Of je nu kiest voor een knalroze top, swimwear, shirt, knalroze jurk of knalroze broek: je loopt hier in ieder geval stijlvol de deur mee uit. Hoewel het misschien in de eerste instantie een beetje wennen voor je is omdat het heel opvallend is, zal dit snel verdwijnen. Er wordt verwacht dat we deze modekleur echt overal gaan zien deze zomer, dus je bent dan zeker niet de enige!

Grijs

Als je nog outfits wilt scoren voor de zomer, kun je ook kijken naar de modekleur grijs. Deze kleur mag namelijk zeker gezien worden deze zomer. Grijs is een kleur dat het dan ook vaak goed doet. Deze modekleur is goed te combineren met andere kleuren, waardoor je met deze kleur gemakkelijk veel verschillende outfits kunt samenstellen. Een grijze broek, jurk, top of shirt: een kledingstuk in deze modekleur behoort zeker in jouw zomergarderobe. Je bent hiermee verzekerd dat je er deze zomer helemaal on trend bij loopt, dus je kunt grijze items zeker gaan inslaan.

Turqoise

Een kleur die we deze zomer ook veel verwachten te zien, is turquoise. Het is misschien een kleur die je normaal gesproken niet heel veel ziet, maar daar kan deze zomer wel eens verandering in komen. Turquoise is een prachtige kleur en goed te combineren met andere neutrale kleuren. Mocht je deze kleur dus veel tegenkomen tijdens het shoppen, dan kan het zeker geen kwaad om dit in te slaan.

Ben jij momenteel nog druk bezig met het scoren van nieuwe zomeroutfits? Dan kun je bovenstaande modekleuren van 2021 voor de zomer zeker in je achterhoofd houden. Deze modekleuren ga je namelijk ongetwijfeld veel zien in de komende zomermaanden. Als je kiest voor deze modekleuren in je garderobe, ben je er in ieder geval van verzekerd dat je deze zomer stijlvol en on trend de deur uitloopt.