Ben jij dol op nagellak en wil je het liefst iedere week wat anders proberen? Dan ben jij vast heel erg benieuwd naar de nageltrends van aankomende zomer. En wij kunnen je alvast beloven: deze nageltrends zijn enorm leuk. Welke nageltrends helemaal populair zijn deze zomermaanden? Lees snel verder, want wij zetten ze voor je op een rij.

Felrood

Een van de populairste nageltrends voor de zomer van 2021, is de kleur felrood. Deze kleur is lekker zomers en opvallend: ideaal geschikt voor de zomermaanden.

Verschillende ontwerpen

Wat ook enorm populair is momenteel, zijn de nagels met verschillende ontwerpen. Je hebt tenslotte tien vingers en tien nagels, dus waarom niet van alles wat proberen? Het is helemaal on trend om meerdere ontwerpen op verschillende nagels te hebben. Lekker opvallend en helemaal summer proof!

Neutrale nagels

Een nagellak trend van 2021 zijn ook de neutrale nagels. Het mag deze zomer dus zeker ook gewoon lekker eenvoudig. Denk aan een leuk kleurtje als beige, nude of een andere neutrale kleur. Geschikt voor iedere gelegenheid en gewoon hartstikke mooi: neutrale nagels zijn altijd een aanrader.

Glitter nagels

Wat ook helemaal hot is deze zomer, zijn glitter nagels. Lekker opvallend en bovendien ook nog gewoon heel erg mooi. Of je nu kiest voor groene glitternagels of goude: zodra het maar lekker veel glitters bevat loop jij helemaal on trend de deur uit.

Neon

Wat het ook altijd goed doet in de zomermaanden zijn neon kleuren. Niet gek dan ook dat het deze zomer ook weer geliefd gaat zijn. Neon kleuren op je nagels kunnen dan ook zeker een aanrader zijn. Niet alleen zijn nenon kleuren stijlvol, ook is het lekker opvallend. En dat mag in de zomer!

Minimalistische nagels

Met minimalistische nagels loop jij deze zomer ook helemaal on trend. Lekker simpel, maar wel heel erg stijlvol. Denk hierbij aan simpele abstracte lijnen en het gebruiken van een dun kwastje. Je kunt hier de mooiste looks mee creëren op je nagels, dus je kunt hier zeker mee aan de slag gaan aankomende zomer.

Printjes

Ben jij creatief en goed in nagellakken? Dan kan het een aanrader zijn om verschillende printjes uit te proberen deze zomer, want dat is enorm populair. Bovendien kun je hiermee goed afwisselen, want als je creatief bent in nagellakken kun je telkens een ander printje proberen.

Smiley nagels

Bij het warme en zonnige weer hoort natuurlijk vrolijkheid. En dat kun je laten terugzien op jouw nagels, want smiley nagels zijn helemaal hot. Probeer het eens uit, je zult zien dat het een leuk effect geeft.

Felle kleuren

Je nagels kunnen deze zomer niet fel genoeg, want felle kleuren zijn helemaal on trend. Bij nagellak kleuren voor de zomer van 2021 kun je bijvoorbeeld denken aan felrood, felroze, felgroen, felblauw en ga zo maar door. In de zomermaanden mag je bovendien vrolijkheid uitstralen en daarmee kom je al een heel eind met felgekleurde nagels!

Twee kleuren

Wat we ook veel gaan zien in de zomermaanden, zijn twee kleuren op nagels. Je kunt hierbij denken aan twee verschillende kleuren verdeeld over jouw tien nagels, maar je kunt ook denken aan twee kleuren op één nagel. Beide opties zijn populair en we verwachten dan ook dat veel dames dit gaan uitproberen in de zomer. Dat is begrijpelijk, want het geeft jouw nagels een boost.

Stippen

Een nagellak patroon dat we veel gaan zien deze aankomende zomer zijn stippen. Dit kun je natuurlijk eindeloos combineren, in allerlei verschillende kleuren. Bovendien is het vrij simpel om te doen en heb je het binnen no time op je nagels. Zeker het proberen waard, dus!

Pastelkleuren

Deze nageltrend kan uiteraard niet in dit rijtje ontbreken, want wie houdt er nu niet van pastelkleuren? Pastelkleuren zijn al een tijdje helemaal hip en deze nagellak kleuren zien we dus ook al veel in het voorjaar en in de zomer van 2021. Ook hiermee kun je lekker combineren, want je kunt zo nu en dan eens een ander pastelkleurtje uitproberen.

Als jij een echte nagellakliefhebber bent die graag van alles uitprobeert, dan kunnen bovenstaande nageltrends bij jou vast goed van pas komen. Je kunt hier helemaal mee uitpakken en in de zomermaanden allerlei nieuwe dingen proberen op je nagels. Als je bovenstaande nageltrends in je achterhoofd houdt en uitprobeert, ben je er in ieder geval van verzekerd dat je er on trend mee loopt. En dat vind jij als nagellakliefhebber vast wel belangrijk, want zonder mooie nagels loop jij de deur niet uit!