Draag jij vaak sieraden? Dan vind je het vast leuk om sieraden zo nu en dan eens met elkaar af te wisselen. Misschien beschik je al over veel sieraden of vind je het juist leuk om zo nu en dan wat nieuws te kopen. Als je veel met sieraden bezig bent, is het uiteraard leuk om de laatste sieradentrends in de gaten te houden. Wellicht zit hier namelijk wel wat leuks voor je bij. Benieuwd naar de sieradentrends van dit najaar? Lees dan snel verder, want wij zetten het in dit artikel voor je op een rijtje.

Combinatie van zilver en goud

Waar het vroeger altijd vanzelfsprekend was dat je of zilveren óf gouden sieraden droeg, kan het tegenwoordig prima samen. Een van de sieradentrends van de herfst en winter van 2021 is dan ook de combinatie van zilveren en gouden sieraden. Het is dus helemaal geen probleem meer om zilveren en gouden ringen te combineren, zilveren en gouden oorbellen te dragen of zilveren en gouden armbandjes door elkaar heen te dragen. Het belooft een ware trend te worden, dus probeer het zeker eens uit!

Kleur

Naast zilveren en gouden sieraden, gaan we dit najaar ook veel kleurrijke sieraden zien. Deze kleurrijke sieraden zijn al steeds meer in opkomst. Het straalt vrolijkheid uit en kan goed te matchen zijn met verschillende outfits. Zo kun je bijvoorbeeld een roze outfit matchen met een roze outfitje, een blauw armbandje met een blauwe outfit en ga zo maar door. Ook kun je kiezen voor sierraden met bijvoorbeeld bedels en kralen in een bepaalde kleur.

Schakelkettingen

De afgelopen jaren al een enorme trend: schakelkettingen. En ook dit najaar is het weer een blijvertje, want schakelkettingen gaan we wederom overal zien in de herfst en winter. Dat is dan ook niet gek, want schakelkettingen zijn voor sieradenliefhebbers eigenlijk wel een echte musthave. Een schakelketting creëert een stoere look en kan jouw outfit een boost geven. Schakelkettingen zie je voornamelijk in goud, zilver of rosé goud.

Groot, groter, grootst

Lekker opvallen met sieraden? Dat mag zeker dit najaar, want de sieraden dit najaar kunnen haast niet groot genoeg. Of we het nu hebben om kettingen, oorbellen of armbandjes: het mag dit najaar allemaal lekker groot. Als jij geen moeite hebt om op te vallen met je sieraden, is dit dus ideaal voor jou. Als je het nog nooit geprobeerd hebt, kan het leuk zijn om dit in het najaar te doen. Je zal tenslotte vast niet de enige zijn die dit draagt.

Lange kettingen

Deze sieradentrend is weer helemaal terug van weggeweest: de lange kettingen. Dit najaar gaan we deze trend weer veel zien. Lange kettingen kunnen jouw outfit wat opfleuren, dus het kan zeker een goed idee zijn om deze zo nu en dan te gaan dragen. Je kunt voor één losse lange ketting gaan, maar ook wat lange kettingen combineren zou een goede optie kunnen zijn. Lange kettingen zien we bovendien voorbijkomen in allerlei verschillende soorten en kleuren, dus je hebt in ieder geval keuze genoeg!

Bedels

Als we kijken naar trends in sieraden voor het najaar van 2021, zien we ook wederom de bedels weer terugkomen. Bedels zijn in de afgelopen jaren al steeds poulairder geworden en ook nu belooft het weer een blijvertje te zijn. Dat is dan ook niet gek, want bedels in sieraden zijn natuurlijk hartstikke leuk. Denk bijvoorbeeld aan een bedelketting of bedelarmband. Je kunt kiezen voor verschillende soorten bedels. In een bepaalde kleur of vorm: jij bepaalt. Populaire bedels zijn vooral bijvoorbeeld hartjes, klavertjes en muntjes. Echter zijn er tegenwoordig echt talloze keuzes, waardoor jij gemakkelijk een eigen mooie ketting of armband kunnen samenstellen met de bedels die jij wilt.

Parels

Naast bedels, zien we ook parels dit najaar weer terug. Parels worden in veel verschillende sieraden verwerkt, bijvoorbeeld in kettingen en oorbellen. Vooral de parelketting is natuurlijk heel populair. Parels in sieraden geven het een luxe uitstraling, waardoor jouw look net even dat extra kan krijgen.

Bovenstaande sieraden trends verwachten we veel te zien in de herfst en winter van 2021. Het kan in ieder geval leuk zijn om deze juwelen trends van het najaar van 2021 op te volgen, misschien zit er wel echt iets tussen dat goed bij jou past. Of je nu dol bent op een ketting, oorbellen, ring of armband: er zit vast een trend van het najaar van 2021 voor je tussen. Ga vooral lekker door met het dragen van sieraden, want sieraden spelen een grote rol in jouw uitstraling!