Als je verslaafd bent aan het kijken van series en ben je zeker niet de enige. Menig vrouw heeft de hele catalogus van Netflix al gehad en kijkt met alle liefde naar HBO. Dit doen wij uiteraard omdat de series goed zijn maar toch zeker ook wel voor de mannen. Toen ik mijn vriendinnen hiervoor inschakelde bleek de lijst behoorlijk lang. Dus hierbij deel 2 van onze lijst met favoriete mannelijke acteurs!

Bekijk ook deel 1 van onze favoriete mannelijke acteurs in TV series

1. Michiel Huisman – Daario Naharis in Game of Thrones

In deel 1 hebben we al uitgelegd waarom Game of Thrones niet in de lijstje kon ontbreken. En Michiel Huisman is misschien wel de knapste Nederlandse man die ook nog eens is doorgebroken in Hollywood. Als Daario beschermt hij Daenerys en wat zouden wij graag met Emilia Clarke ruilen op die momenten. Overigens is Michiel ook te zien in de series: Nashville en Orphan Black, mocht je niet genoeg van hem kunnen krijgen.

2. Paul Wesley – Stefan Salvatore in The Vampire Diaries

Stefan staat samen met z’n broer centraal in deze serie, beiden brengen ze de harten van menig vrouw in de serie op hol zonder te weten dat het eigenlijk vampieren zijn. Laat je niet afschrikken door het feit dat de serie over vampieren gaat, het is een super toffe serie!

3. Jesse Metcalfe – John Rowland in Desperate Housewives

‘De Tuinman’ uit Desperate Housewives kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In de serie komen nog genoeg andere mooie mannen voorbij maar volgens mij spant John wel de kroon. Het schijnt dat elke huisvrouw op de wereld na het zien van John ook ineens een tuinman ging inhuren en wij snappen waarom hoor!

4. Ashton Kutcher – Walden Schmidt in Two and a Half Men

Toen Charly Sheen deze serie wegens wangedrag moest verlaten waren we even verdrietig maar gelukkig wisten de makers ons snel op de vrolijken met de introductie van Walden. Buiten het feit dat ‘ie heerlijk is om na te kijken, is hij ook nog eens ontzettend grappig. Of de serie nog net zo leuk is, daar zijn de meningen over verdeeld maar dat maakt voor het oog niet uit natuurlijk.

5. Tyler Blackburn – Caleb Rivers in Pretty Little Liars

Ook Pretty Little Liars mocht in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. We hebben nu Caleb geselecteerd maar het had natuurlijk net zo goed Esra of Toby kunnen zijn. En wat dacht je van de broer van Aria die ineens een echte hottie is geworden. Caleb is een echte nerd die er alles aan doet om de meiden te beschermen, maar de kans bestaat natuurlijk altijd dat hij A of Super A blijkt te zijn.

Nou, dit was deel twee van de leukste mannen in de leukste TV-series. Met gemak maak ik nog een deel drie en vier dus mocht daar interesse voor zijn laat het dan vooral weten!